IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 шантави и странни суперколи, които претърпяха неуспех

Сред тях има 6-колесни автомобили, както и други нестандартни машини

Те са украшения за всяка частна колекция, като удивителен начин съчетават красота и уродливост, грация и дисхармония. Освен това са олицетворение на велики идеи, които обаче отдавна са забравени. За създаването им са нужни колосални ресурси – както интелектуални, така и финансови, но това може да се окаже огромен проблем за малките производители. Те влагат всичко в подобен автомобил, като се надяват, че благодарение на неговия екзотичен външен вид и нестандартни технически идеи, той ще се хареса на публика. Обикновено се случва именно обратното и това води до фалит на компанията.

Всеки един от тези 10 шантави и странни суперколи, за които ще стане дума, е интересен по своему. Няма да му даваме оценки (съответно да го хвалим или критикуваме), а само ще приведем фактите.


Снимки: Производителите

0 от 500
  • #3
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Кой е Барман??
  • #2
    1 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Panoz abruzzo прилича на цивилния автомобил на Барман
  • #1
    3 rate up comment 5 rate down comment
    356 ( преди 3 години )
    И ние няма да даваме оценки, то е ясно, пилеенето на ресурси от хора домогнали се до тях с лекота, късмет, спекула и "топла връзка" с някой "кръгове" е посевместно по цялата планета. И това е така не само в автомобилостроенето. Във всички сфери на живота има такива примери. И докато ги има такива, които се изживяват като велики, други дори и предприемчиви и с интелектуални възможности и пр.ще се гърчат в социална бедност, безпаричие и безизходица и не могат само да оцелеят, не друго. Браво!