IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes-Benz GLE получи версия в стил Maybach

Ultimate HGLE предлага каросерия в два цвята и с нов интериор

Германското ателие Hofele Design представи проекта си Ultimate HGLE - тунингован Mercedes-Benz, който е в стила на флагмана на марката Maybach. От него всъдеходът е получил каросерия в два цвята – комбинация от черен Obsidian Black и златист Tiffany Gold.


Hofele HGLE


Кросоувърът Ultimate HGLE се отличава от обичайния GLE по решетката на радиатора с вертикални ламели, 23-цоловите си джанти, наличието на четири тръби на изпускателната система и масивния дифузьор. На задните стойки, на предните криле и на решетката на радиатора е поставено логото на ателието.

Сериозно е преработен салонът на автомобила, в който са поставени две отделни седалки на втория ред. Те са разделени от широк тунел с множество ниши за съхраняване на различни дребни предмети. Всички седалки са с перфорирана кожа Nappa, а на пода са поставени стелки от овча вълна.


Hofele HGLE


Задвижването на този GLE в стил Maybach става с 3,0-литров бензинов турбомотор с 6 цилиндъра, развиващ 367 к.с. и 500 Нм, който е съчетан с 9-степенна автоматична скоростна кутия. Версията Mercedes-Benz GLE 450 с аналогичен агрегат ускорява от 0 до 100 км/ч за 5,8 секунди и изминава 1/4-миля (402 метра) за 14 секунди.

При стандартния Mercedes-Benz GLE 450 цените стартират от 68 670 евро, като се очаква творението на Hofele Design да струва поне 90 000 евро.

Още снимки на модела - вижте в галерията:

Снимки: Hofele Design

0 от 500