IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

KFC отказа да обслужи мъж с колесница

В McDonalds приеха нестандартния клиент без никакъв проблем

В британския град Карлайл на мъж с карета, теглена от пони, бе отказано обслужване на гишето за автомобили на заведението за бързо храненен KFC. Англичанинът искал да си купи храна през прозорчето, но служителят го отпратил, съобщава местното издание internewscast.com.


KFC кон


55-годишният Ян Бел, който пристигнал със своето пони Джо-Джо в KFC, заяви, че се е почувствал унижен след случката. Мъжът е инвалид, което му пречи да ходи дълго време пеша или да кара автомобил, и затова разходките с понито са едно от малкото пътувания, които може да осъществи.

Ръководството на KFC заяви, че не може да обслужва клиенти с такъв тип превозни средства, тъй като това противоречи на безопасността. Мениджър на компанията е категоричен, че конните превози представляват опасност както за останалите коли, така и за клиентите в ресторанта.

Затова пък в съседния McDonalds, където Бел отишъл малко по-късно, го обслужили веднага, без „да им мигне окото“ (по думите на мъжа). Сега британецът смята да провери и как ще реагират в Burger King в аналогична ситуация.

Снимка: internewscast.com

0 от 500