IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

8 впечатляващи модела от неуспешни производители

Някои от тези автомобили изпревариха времето с много години

Всяка година в Гудууд (Англия) се провежда „Фестивал на скоростта“. Неговите организатори си имат и автомобилно издание – Goodwood Road and Racing, като един от неговите автори – Андрю Уилис, публикува доста любопитен материал. Той избра 8 „брилянтни автомобила“, които са направени от „скапани производители“. Сред тях попадат някои популярни автомобили, превърнали се в легенди, както и коли, за които много малко хора са чували.


0 от 500
  • #11
    10 rate up comment 4 rate down comment
    Катапот ( преди 3 години )
    Деу Матиз има само един плюс - на акумулатора ...
  • #10
    8 rate up comment 12 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Ладата е велико творение изработено от русианите и резултата е тотална трагедия . Колата като идея е забележителна , НО качеството и технологията на производство са отвратителни . Няма Нива независимо от километрите на която да не и вие раздатката. В съседната статия пишат за Suzuki Jimny -по същество същата идея но с коренно различно изпълнение и като резултата има един автомобил с голямо търсене за който се чака година за доставка
  • #9
    12 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Деу си бяха популярни не само с матиз-а.. Защо фалираха така и не разбрах. Имаха Racer и NExia - супер успешни модели..
  • #8
    27 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Нива може да е недодялана и груба, но това й е идеята. Лукс не се търси там - що годе надеждна и без излишни електроники и усложнения. За сметка на това по-проходима от много "джипове" от по над 100 000лв.. въпрос на цели и желания.
  • #7
    16 rate up comment 5 rate down comment
    Лада Урбан ( преди 3 години )
    идеята да имам Първата Лада Урбан внесена в България никак не излезе лоша.. :) 8 см. по-ниска от нормалната Нива - спомагат автомобила да се държи доста прилично по нормалните пътища.... Серво на волана, ABS + ASR, eл. стъкла и огледала с подгряване, подгряване на седалките, купето е облепено с фолио за шумоизолация, цвят металик- като цяло Много прилича на истински автомобил.... Монтиран турбокомпресор - мощност 160 к.с. Като бонус - минава отсвякъде- за нея няма лоши пътища.... :)
  • #6
    27 rate up comment 4 rate down comment
    Мандръсю ( преди 3 години )
    аз имам нива от 09.2013. магазинна е. два пъти недозавит маркуч за антифриза. сменено жило на ръчната спирачка. и това е всичко за над 6.5 г и 39к км.тукашните коментари са бесни глупости... хаха!
  • #5
    5 rate up comment 13 rate down comment
    Танко ( преди 3 години )
    Намерете снимки на ФИАТ 127,от първото поколение.Сменете местата на фаровете и мигачите,изправете малко задният капак и получавате нещо,за което руснаците твърдяха,че е техен оригинален дизайн.
  • #4
    7 rate up comment 2 rate down comment
    мдаааа ( преди 3 години )
    Все нивата ви е в статиите , виж напишете нещо за "Аро" .
  • #3
    14 rate up comment 18 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Нивата е, и може да е, автомобил само за комунистически тоталитарни държави, където всички имат работа, но малко хора работят, но затова пък имат много време да лежат ежеседмично под колата си да я ремонтират сами, защото нямат пари да я закарат на сервиз, а освен това и не искат, защото не вярват на техниците; където хората не ходят по почивки повече от един път в годината, защото няма къде, следователно надеждна кола за дълги разстояния не им трябва.
  • #2
    12 rate up comment 32 rate down comment
    Пешо ( преди 3 години )
    Нивата е абсолютно нелеп автомобил. Това е ламарина с 4 гуми. Защо това нещо го броят за кола че даже и за джип.