IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Фернандо Алонсо тества новата Toyota Hilux

Пикапът ше получи нов 2,8-литров мотор и променено окачване (ВИДЕО)

Компанията Toyota публикува видео с новото поколение на пикапа Hilux, като отбеляза, че моделът се тества лично от двукратния световен шампион във Формула 1 – Фернандо Алонсо.


Toyota Hilux


Тестовият прототип е покрит напълно с камуфлаж, което означава, че моделът ще претърпи сериозни промени по интериора. Все пак във видеото се вижда нова решетка на радиатора, като и допълнителни ниши за фаровете срещу мъгла.

Вече е известно, че Toyota Hilux, моделна година 2020, ще получи напълно нов 2,8-литров бензинов двигател. Пикапът е оборудван и с нова геометрия на окачването, както и с допълнителни системи за безопасност и асистенти на водача.



Hilux е една икона, като аз лично винаги съм бил голям фен на този модел. Първото, което ме порази, когато видях автомобила, беше неговият ефектен външен вид. За мен е чест, че бях първият, който тества пикапа. Двигателят и окачването са перфектни и си мисля, че Hilux няма да има конкуренти“, коментира Алонсо, който през 2019 г. кара машина от модела, подготвена за рали „Дакар“.

Снимка и видео: Toyota

0 от 500