IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новото купе BMW 4-Series бе разкрито преди премиерата

Снимки на версията M440i xDrive изтекоха в една от социалните мрежи

Официалната премиера на новото BMW 4-Series е планирана за 2 юни, но снимки на автомобила бяха публикувани в профила на марката в Instagram. Фотосите са от рекламната брошура на модела, като не оставят нищо скрито от външния вид на модела.


BMW 4-Series


Както се и предполагаше, новата 4-Series ще получи голяма решетка на радиатора с удължени въздухозаборници в долната част. Приемствеността с предишното поколение на модела се забелязва в дизайна на оптиката, като двата автомобила имат сходни предни фарове и разделени на две задни светлини.

На снимките, публикувани от прес-службата на  BMW, е най-мощната версия на модела – M440i. Това си личи от лазерните фарове, предната броня с вертикални прорези, затъмнените корпуси на външните огледала, нископрофилните гуми и липсата на фарове срещу мъгла.


BMW 4-Series


Интериорът на автомобила не беше показан, но ако се съди по информациите и „шпионските“  снимки, публикувани по-рано, той напълно ще повтаря този на актуалното семейство 3-Series (G20/G21).

BMW вече официално потвърди, че топ-версията M440i xDrive ще стане „умерен“ хибрид. В основата му ще бъде 3,0-литров редови турбомотор с 6 цилиндъра, който ще се комбинира с 48-волтов стартер-генератор. Мощността на това купе ще е 385 к.с., като то ще поучи система за задвижване на четирите колела xDrive и 8-степенен автомат, аналогични със същата версия на 3-Series.


BMW 4-Series


Конструктивните разлики между „четворката“ и „тройката“ се свеждат до променения център на тежестта, настройките на амортисьорите и допълнителните аеродинамични елементи при купето.

Снимки: Instagram


0 от 500