IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ралф Шумахер си купи "Лада Нива"

С нея бившият пилот от Формула 1 разнася фирменото си вино

Бившият пилот от Формула 1 Ралф Шумахер си купи класическа съветска "Нива" и редовно сяда зад волана й. Снимки на необичайното превозно средство бяха публикувани в Instagram профила на германеца.


Ралф Шумахер - Нива


Братът на седемкратния световен шампион Михаел Шумахер сега води нормален живот и притежава средиземноморския ресторант Schumachers в град Бергхайм, в предградията на Кьолн. Едно от хобито на прочутия автомобилен състезател е производството на вино под собствената му марка Schumacher Wines.


Ралф Шумахер - Нива


Точно с това е свързана историята с покупката на "Нива", или Lada 4x4, както сега се нарича този модел. Ралф Шумахер предпочита вина от словенско грозде и е посланик на виното "Ребола" в Австрия, където живее в момента. В Словения и Австрия има изобилие от планински труднопроходими пътища, които легендарният всъдеход с лекота преодолява. Ралф превозва виното в специално стилно ремарке.

Снимки: ralfschumacher_rsc

0 от 500
  • #6
    9 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Нивата е истинско наказание вътре, но съм я виждал да минава на място, на което не съм си представял, че може да мине кола. На всичкото отгоре с двама полицай отпред и две лели отзад... До тогава я игнорирах, като поредния т ъ п руски автомобил, не че съм си променил мнението :D Но поне и отдавам нужния респект за проходимоста и.
  • #5
    10 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Много си е сгодна колата, най ми харесаха дневните светлини , монтирани заедно с мигачите, това си е идея , трябва да се разровя из нета и да си барна едни за моята, та да не се прокопсвам фаровете. "Нива" та , ако я актуализират от към сигурност все още е полезен автомобил.
  • #4
    2 rate up comment 9 rate down comment
    ( преди 3 години )
  • #3
    34 rate up comment 2 rate down comment
    Бати Злати ( преди 3 години )
    Не знам колко е легендарна Нивата, но има доста клипчета в които тя се качва по заснежения баир, а баровските джипове остават в подножието. В съотношение цена - проходимост е ОК
  • #2
    11 rate up comment 17 rate down comment
    юруш на доматите ( преди 3 години )
    Шумахеровите се известни със скъперничеството си.Нормално
  • #1
    7 rate up comment 46 rate down comment
    Анести ( преди 3 години )
    Колко легендарен? Легенда е Роувър, JEEP. Тойота Мерцедес G клас. Къде слагате това недоразумение?