IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

30 суперколи, които си струват чакането - I част

През следващите три години се задават множество наистина смайващи машини

Искате да си купите автомобил с чудовищно много конски сили и впечатляваща динамика - и даже имате необходимите средства? През следващите три години много от най-големите световни производители ще извадят на пазара подходящи модели. Някои от тези автомобили ще имат мощност от над 1000 конски сили, ще развиват скорости от над 320 км/ч, а даже и до 480 км/ч, и ще предложат всякакви трактовки на футуристичния дизайн. Имайки това предвид, от Motor направиха подборка на най-очакваните спортни автомобили и суперколи, които ще се появят най-късно до две години. Тези 30 модела си заслужават вниманието.


30 автомобила, които си заслужават чакането - I част (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #3
    3 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Не мисля че изобщо Rimac е в тази категория с двойно по-голяма мощност от всички останали. И с кое по-точно Нисан GT-R ще стане "най-бързият суперспортен автомобил на света"? С 6 бутала ли? Айде малко по-сериозно.
  • #2
    7 rate up comment 0 rate down comment
    Цеко ( преди 3 години )
    И какво по-точно има V12 на Valkyrie с Rimac? Наистина е тъжна некомпетентността на редакторския колектив, аз например толкова неук и некадърен човек не бих наел на различна от сезонна работа.
  • #1
    6 rate up comment 0 rate down comment
    ( преди 3 години )