IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-продаваните модели на големите пазари

В челната тройка за 2019 година са пикап и два японски автомобила (ГАЛЕРИЯ)

Някои страни се радваха на значителен ръст в продажбите на нови автомобили през 2019 г., докато други отчетоха от малки до големи спадове. Имаше и някои изненадващи модели сред най-продаваните. А предвид настоящите събития кой знае какво ще бъде равносметката за 2020. От Jato Dynamics обобщиха данните за най-продаваните модели на 10-те най-големи пазари миналата година. Автомобилите в галерията са подредени в низходящ ред.

Снимки: Autocar

0 от 500
  • #9
    0 rate up comment 0 rate down comment
    майна ( преди 3 години )
    Карам Хонда, харесвам Хонда, но най продаваната Хонда в Япония е потресаваща. Добре де, тясна и висока, явно е теснотия по улиците им, искат и панорамни прозорци, почти квадратни - айде, ок - обаче тия малки гумета избиват всичко! "Колата" изглежда като от някакъв бебешки анимационен филм. Не мога да си се представя да карам такова нещо! От къде мина с него всичко ще капе от смях. Баси вкуса дето имат тия японци и японки.
  • #8
    8 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Алооо, богатите евро*eйци, кво стана ве? Богат континент, а вижте какви сапунерки се продават тук. Даже в Тайван Пикап е най-продаваната кола. Даже 2 пикапа Хайлукс и Д-макс, Защо не е включена Африка. И там Хайлукса доминира десетки години наред. За САЩ да не говорим, че там е пикап колата и всичко останало. Що тъй бе ? Нали богато станахме, свобода, демокрация, НАТО, ЕС и други подобни помии. Къде са парите на хората? Ще ви кажа. Бачкат половин година, само за да си платят данъците!
  • #7
    9 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    СРЕДНАТА НЕТНА месечна заплата в САЩ е $3600. Базовата версия на Ford F150 струва 28 000$. А бензина в момента е около $0.50 за литър.За сравнение в най богатата страна в Европа - Германия средната нетна месечна заплата е $2500 а литър бензин струва $1.24. Ford F150 пък изобщо не се продава в Европа. Тук просто хората са бедни и няма пазар за такива коли.
  • #6
    12 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Ясно си личи че САЩ е най богатата държава. Форд F150 е непосилен лукс за средният европеец докато в САЩ почти всеки работещ човек може да си го купи. В Европа се карат предимно дизелови сапунерки от типа на Golf и Clio.
  • #5
    18 rate up comment 6 rate down comment
    Факт! ( преди 3 години )
    Никъде освен в Бг и Германия не се нарича голфов клас а скоро Клио го би по Пордажби в Европа.Та Гоуфа е кола от миналото.
  • #4
    20 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    38 години подред най продавания автомобил е пикап. Е тия наистина са друг свят
  • #3
    16 rate up comment 7 rate down comment
    Хахаха ( преди 3 години )
    Кой ти вярва за императора голф? В Германия от WW2 до ден днешен пропагандата все още е на мода. А какво е пропагандата - ЛЪЖА. Германци и лъжа - дааааа.
  • #2
    17 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Абе тоя набеден за император е такъв само в Германия се оказва.
  • #1
    13 rate up comment 12 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Toyota отново задава стандарти! Респект!