IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-добрите премиум автомобили на 2020 година

В класацията на Autocar преобладават германските модели

Премиум автомобилите - клас, състоящ се от значителна част от традиционните лимузини, плюс един-два големи хечбека и кросоувъри - са коли, които топ-мениджърите избират да шофират или да управлява. Това означава, че те трябва да предлагат изключителен комфорт както на предните, така и на задните седалки, меко возене, отлична управляемост, мощност. Освен това трябва да са по-добър символ на състоянието на собственика им от повечето неща на четири колела. Високите нива на автомобилната технология и информационни развлечения са задължителни, а системите за свързване, които ще позволят използването на такива автомобили като мобилни офиси, стават все по-важни. Този списък, съставен от британското издание Autocar, включва автомобили, които са едновременно невероятно удобни, страхотни за шофиране и за возене, а тези в първата част на класацията са способни и на други неща.

Снимки: Autocar

0 от 500
  • #15
    3 rate up comment 0 rate down comment
    ( преди 3 години )
  • #14
    5 rate up comment 6 rate down comment
    Иии ( преди 3 години )
    И още един въпрос - луксозна кола, шумоизолации, комфортно возене, скъпи материали, лед, хром... + ТРАКАЩ ДИЗЕЛ и това ли е ПРЕМИУМ? Печка премиум? И всичко взето отгоре + мазна ЛЪЖА(сещате се) и това ли е премиум... ?
  • #13
    4 rate up comment 6 rate down comment
    Иииии ( преди 3 години )
    Някой може ли да ми даде дефиниция на думата "премиум" ? Както видях, в някой коментар - "шумоизолация", "комфорт на возене"... та една кола щом има добра шумоизолация и комфортно возене е премиум?! И ако я накичим с хром, карбон, лед лампички и тем подобни пак означава, че е премиум? Чудя се... Премиум трябва да е думичка за качество, надеждност, сигурност, технологии, иновации, съвременност. Всичко остнало е КИЧ и СУЕТА.
  • #12
    1 rate up comment 2 rate down comment
    до 8 ( преди 3 години )
    Ей, ***, няма да се кудошиш с марката Рено, че ще си изпатиш!
  • #11
    6 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    аЛуди кога стана премиум, че го слагат в подобни класации?
  • #10
    4 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    От всичките хубави коли ще си взема Лескуса, защото знам, че никой няма да го открадне.
  • #9
    0 rate up comment 1 rate down comment
    #9 ( преди 3 години )
    обективно си прав. Но тия коли се купуват най-често субективно: взимаш онова, което другите г.з.р.и около теб смятат за престижно и от което ще се впечатлят (или поне ти си мислиш, че ще се впечатлят). Аз познавам лично няколко "стопански дейци" от пазарджишко, които слязоха от мерцедесите и си купиха Тесли, щото е модерно
  • #8
    6 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Присъединвам се към мнението на #3, тъкмо и аз това щях да напиша. Точно в тази класация, ако гледаме отлично качество на сглобка, усещане за лукс и комфорт, Тесла няма място тук. Някой съм карал, в Тесла S съм се возил и да, нямам пари да си купя нито една от тези, но мнение не пречи да имам.
  • #7
    11 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Не на Рено туинго е, объркал си се. Даже междуосието им е еднакво
  • #6
    8 rate up comment 12 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    S-klasse е на базата на Рено Лагуна.