IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Поляк опита да излети със своя Suzuki Swift

Колкото и да е странно, шофьорът оживя след тази катастрофа (ВИДЕО)

Куриозно, но доста впечатлавящо, пътно-транспотно произшествие се случи на едно от кръговите в полския град Лодз. По неизвестни причини, шофьорът на Suzuki Swift не отчете препятствето пред него и лехите в средата на централния кръг мигновено се превърнаха в трамплин.



Според изчисленията, височината на траекторията на Swift в най-високата точка, е достигнала 7 метра. Свидетели на инцидента твърдят, че колата е прескочила оградата на местна църква, преди да падне. 

Ако се съди от публикуваната от местната полиция снимка, автомобилът е тотално унищожен. Последствията са толкова тежки, че се е наложило ламарините да се режат, за да бъде изваден шофьора. Той е откаран в тежко състояние в болница, където ще се възстановява дълго време.


Suzuki Swift

Последствията за 41-годишния водач обаче не приключват с това. Кръвната му проба показва, че е употребил алкохол, така че му предстои среща със съда. 

Снимка и видео: Facebook

 

0 от 500