IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-скъпите модели на BMW в историята

От 3.0 CSL до 507 - баварските шедьоври, продадени на търг в последните години

На автомобилните търгове няма да видите нито класически, нито, още по-малко, модерни модели на BMW с приказна цена. Може би те не минават под чука за милиони долари или евро, защото досега в историята си баварците не са произвели мечтаната супер кола. А в автомобилния спорт компанията също не може да се похвали с кой знае какви уникални победи. Модели на BMW, по които колекционерите полудяват, обаче съществуват, и не са никак малко. В тази галерия ще ви разкажем за най-скъпите и редки от тях, сменили собствениците на големи публични търгове в последните години. В селекцията няма уникални прототипи от музея на BMW в Мюнхен, както и такива, продадени от ръка на ръка, но има други, не по-малко интересни.

0 от 500
  • #3
    5 rate up comment 1 rate down comment
    пропов ( преди 4 години )
    Хах! БМВ нямали забележителни успехи в спорта. Повечето от тези предвоенни 328 са толкова скъпи именно, защото 328 печели Милле Миля. Това е нещо като Льо Ман на 50те години, ама е доста по тежко. Авторът по скоро да потърси в кои серии БМВ нямат победа.БМВ дължи имиджа си точно на безбройните успехи в моторспорта. Където се пуснат , все титли.
  • #2
    2 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    0000 имат 1-2 модела, всичко останало е за перхидролки и футболисти, които ги интересува ускорението от 0-100 на ракета с 1 тон ламарина отпред.
  • #1
    3 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    А така, ай ся на ФВ и 0000 и при сравнение с Алфа и Ферари, спрете завинаги с историческите модели и легенди.