IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Всъдеходното купе Range Rover Adventum все пак ще се продава

Фирма от Лондон приема поръчки за тривратия модел, струващ 235 000 паунда

Всъдеходното купе Range Rover Adventum все пак ще се продава

Големите автомобилни производители постепенно се отказват от оделите с 3 врати, което отваря възможности за тунинг-фирмите. Една от тях – базираната в Лондон холандска компания Niels van Roij Design, неотдавна представи тривратия Range Rover Adventum Coupe, а сега е готова и да го произвежда.

В случая, разбира се, не става дума за масово производство, а за направата на автомобила при поръчка от клиента. Интересното е, че каросерията на всъдехода се създава от нулата, като се използват единствено оригинален капак, предни крила и покрив. А под капака се интегрира 5,0-литров V8 двигател с механичен комресор, развиващ мощност от 525 к.с.

Range Rover Adventum Coupe

Интериорът също е напълно нов, като според създателя и собственик на компанията Нилс ван Рой, екипът му е готов да изпълни всяка попъчка на клиента. Първият, условно казано, сериен образец на Adventum Coupe е получил салон със седалки и таван с червена кожа Nappa и под, направен с тиково дърво, което се използва при строителството на яхти. Задната част на това „купе“ е оборудвана с две удобни кресла с електрическо управление.

От фирмата Niels van Roij Design обявиха, че подобен всъдеход ще струва 235 000 британски паунда, а производството му ще отнема половин година.

Още снимки - вижте в галерията:


Снимки: Niels van Roij Design

 

0 от 500