IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Rolls-Royce разкри специална версия на Dawn

Ограничената серия на двуместния модел е вдъхновена от роудстърите от 20-те години на миналия век

Rolls-Royce разкри специална версия на Dawn

Rolls-Royce показа скици на двуместен роудстър-вариант на кабриолета си Dawn, от който ще бъдат произведени 50 екземпляра. Името на модела ще бъде Dawn Silver Bullet Collection и според Rolls-Royce моделът е вдъхновен от родстърите от 20-те години на миналия век. В Silver Bullet стандартните задни седалки ще бъдат заменени със сребристи титанови гърбици.

Сребристият цвят продължава в останалата част от каросерията и прави връзка с други специални автомобили като Silver Dawn, Silver King, Silver Silence и Silver Spectre, докато фаровете и броните са в по-тъмен цвят.

Rolls-Royce Dawn Silver Bullet

В салона е ще има карбоново табло и кожа с форми на ромбове около централната конзола, която според производителя е вдъхновена от кожените якета като „оригинален моден аксесоар на непокорниците“.

Silver Bullet запазва 6,6-литровия си V12 турбо от Dawn с мощност 570 к.с. и ускорение до 100 за 5 секунди. Максималната скорост е ограничена на 250 км/ч.

Rolls-Royce Dawn Silver Bullet

Първите доставки ще бъдат извършени през лятото, като ексклузивността на двуместния модел означава, че цената ще бъде значително по-висока от тази на стандартния Dawn, струващ 275 295 британски лири.

Според производителя моделът „споява носталгията от миналото с елегантната иновация на бъдещето и подобрява оригиналния дух на роудстърите и предлага освежаващо чувство за безкомпромисна свобода“.

Rolls-Royce Dawn Silver Bullet

Снимки: Rolls-Royce

0 от 500
  • #1
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Това Ще Надхвърли Милион В Левове , Зависи Какво Ще Пожелае Клиентът Ако Иска И Да Два Милиона Ще Му Го Направят.