IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Електрическата офанзива на Renault започва в Женева

На изложението ще дебютира и първият модел на ток на Dacia

Електрическата офанзива на Renault започва в Женева

Френският производител Renault залага започва офанзивата си с електрически модели от предстоящия автомобилен салон в Женева. На него компанията ще представи своя нов електрически концептуален автомобил MORPHOZ, илюстриращ визията на марката за утрешната мобилност. Този модулен автомобил предлага персонализирано адаптиране към нуждите и желанията на всеки потребител. Той известява ново семейство електрически Renault модели, които ще бъдат представени през следващите години.

Renault ще представи 100% електрифициран щанд  с гама от 8 автомобила, включително световната премиера на новото Renault TWINGO Z.E. Компанията залага както на модели на ток, така и на хибриди - стандартни и plug-in, предлагайки версии E-TECH на три от водещите модели - Clio, Capturе и Megane Grandtour, като последното ще бъде представено пред публика именно в Женева.

Брандът Dacia, който е собственос на Renault, също навлиза в пазара на електрически автомобили и ще представи първия си 100% електрически модел. Румънският производител ще покаже и новия си двигател ECO-G (газ и бензин), който ще се предлага за цялата гама модели. За да отбележи 15-годишнината на марката в Европа, Dacia ще представи и нова лимитирана серия Blue Line.

Снимка: Renault

0 от 500
  • #3
    0 rate up comment 3 rate down comment
    Друг анонимен ( преди 4 години )
    Прав си за полудържавните перачници! Но рано или късно идва Видов ден - както дойде за оня мошеник Гомн...А и балъци, чийто девиз е юруш на ефтинджоса, все ще има!
  • #2
    3 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    #1 Все едно да фалира другата перачница ВАГ. Няма как да стане, докато държавите наливат милиарди в тези перачници и ги подкрепят, кат купуват тяхната продукция без държавни поръчки. Нисан заради това се разкараха, защото им казаха истината в очите и искаха, за да има обединение френската държава да се разкара от компанията. Дори Макрон беше почнал да се меси във фирмените дела и да казва какво ще става. Няма автомобилна компания с държавно участие, която да е като света. Няма!
  • #1
    2 rate up comment 12 rate down comment
    и завършва ... ( преди 4 години )
    със скорошен фалит!