IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Кой казва, че американските камиони не са атрактивни и на пистата?

Този клип на забавен кадър определено заслужава да се види (ВИДЕО)

Кой казва, че американските камиони не са атрактивни и на пистата?

Може безкрайно да се наслаждавате на мощните двигатели на американските влекача, хвърлящи облаци черен дим в атмосферата при потегляне. Още по-яко е, когато два напълно натоварени такива стартират, за да изпробват силите си в драг състезание на традиционната една четвърт миля.

Точно това може да се види по време на състезанието Great Lakes Big Rig Challenge  - необичайно и зрелищно събитие, което, за съжаление все още няма национален статут. То обаче се заслужава да бъде видяна в това видео, което освен всичко е и на забавен кадър, който показва камионите от различни ракурси.

Подобни състезания са интересни с това, че виждаме как хората и машините правят това, което, според мнозина, е невъзможно. Когато застанете до камион на американската компания Peterbilt, със сигурност не очаквате, че след миг той ще вдигне двете си предни гуми във въздуха, извивайки рамата си от невероятния въртящ момент на двигателя!

0 от 500