IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Колите на суперзвездите в Холивуд!

Какво карат най-известните актьори и певци зад океана

Едва ли някой ще остане изненадан от факта, че звездите на музиката, киното и спорта са собственици на някои от най-впечатляващите автомобили на планетата. Част от звездите имат цял автопарк в гаража си, докато други го карат по-скромно. Ето на какви коли залагат някои от най-популярните знаменитости в Холивуд.


Какво карат кинозвездите - ГАЛЕРИЯ:

Снимки: Motor

0 от 500
  • #8
    1 rate up comment 1 rate down comment
    пропов ( преди 4 години )
    Айрън Мен пак изпъква. Другите карат предимно ширпотреба. А тоя прототип на Майбах е правен по поръчка на Фулда(гумите) за тяхна реклама. Затова и носи същото име като топ серията на гумите. Екселеро. Аз също знам, че е на Джей Зи, ама няма как да съм сигурен.
  • #7
    6 rate up comment 5 rate down comment
    До номер 5 ( преди 4 години )
    Принципно не ми е хич малко акъла и мога да ти кажа, че познавам доста хора , които живеят в България, карат Г-класа и не са мутри, крадци и т.н. :) Вече сме 2020, мутрите/биячи/ отдавна ги няма вече, и отделно ако си мислиш , че само в Бг и бившите соц страни има такива, си в голяма грешка !!! Поживей малко на запад и ще видиш , че навсякъде има такива субекти, но за разлика от тук, там гледат да не се набиват на очи!!!
  • #6
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Брандо ( преди 4 години )
    Автомобилите на Еди Мърфи са различни !
  • #5
    2 rate up comment 2 rate down comment
    ОАЕ ( преди 4 години )
    Защо Maybach Exelero е на Jay-Z? Абсолютно невярно, колата се появява точно за 10 секунди в негов клип и това е, не е негова! Birdman е собственик на колата!
  • #4
    6 rate up comment 8 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Толкова ли ти е слаб акъла, че още не си разбрал, че Г-класата се кара само от мутри!!! Къде има мутри? В бившите соц.държави. Та от какви се кара пак да те попитам? Ти нормален човек виждал ли си да кара такава кола? Аз все още не. На запад мутри няма. Там колата се купува и кара от всякакви богати хора, но не и от мутри, защото там, такива просто липсват. Сега котлона ти започна ли да стопля какво се е имало предвид, като се е казвало, че мутри си я купуват тази кола или ти е още трудно?
  • #3
    6 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Общо взето Мерцедес Г клас няма еквивалент и е грешно разбирането , че само някакви мутри от 90те карат такива коли ;)
  • #2
    14 rate up comment 0 rate down comment
    Djastin BIBAR ( преди 4 години )
    ТИ СИ НАi - ГОЛЕМИa . хахахах р8 с леопардова щампа ... ще припадна (rofl)
  • #1
    16 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    М.нг.лите и сел.нд.рите са си накупили блинг играчки, културните хора - каквото трябва :)