IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Suzuki пробва нещо различно за България

Моделите на японската марка ще се продават директно в столичен "Мол"

Suzuki пробва нещо различно за България

Представителството на японския производител Suzuki предприема любопитна стратегия в края на годината. През следващите 3 месеца компанията ще продава моделите си в един от най-големите търговски обекти в столицата - "Ринг мол".

Там вече е изложен един от автомобилите на Suzuki - хибридният Swift, като съответно има и продавачи, които при съответен интерес ще консултират евентуалните клиенти. На свой ред, те ще могат да избират между всички модели на марката, предлагани на българския пазар.

Нестандартната инициатива на Suzuki съвпада и с обновяването на моделната гама на марката, която вече се състоя от автомобили с "мека хибридна" система. Любопитно е да се разбере, дали опитът на компанията ще има успех, което вероятно ще накара и представители на други производители да опитат нещо подобно.

Снимка: Suzuki

0 от 500
  • #5
    0 rate up comment 0 rate down comment
    васо ( преди 4 години )
    Аз като човек от бранша върдя, че сузуки са най вече мотрикши.Повечето модели се сглобяват в пакистан и индия, суифта в унгария.В западна Европа, тази марка се кара от хора дето сега са взели книжка,безработни и пр.бежанци и имигранти пресни.Най-лошите каросерии които съм виждал,заедно с мазда.Нормално е за българии със съответните доходи,тази марка да минав за хубава.Така си мислят и повечето пакистанци, *** араби.
  • #4
    1 rate up comment 1 rate down comment
    до 2 ( преди 4 години )
    Колега, даже базовата версия на Swift е над 800 килограма, а Swift Sport тежи 945. Което пак е много добре на фона на другите уж "хот" хечове, дето са по тон и 400. И съм съгласен, че е може би най-веселата количка на пазара в момента
  • #3
    2 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Успех на Сузуки! Добри коли правят и добри мотори.
  • #2
    4 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Сузукитата са супер коли. Не са много популярни у нас, но аз съм имал няколко и мога най-отговорно да кажа, че е много недоотценена марка от страна на купувачите. А Суифт спорт с 1,4 мотора е доста забавна за каране кола и е много бърза. Тегло 800 кг и 140 к.с двигател с турбина и директно впръскване е един изтребител. страхотна количка е и е не само забавна, но и икономична. Реален разход под 6\100 без настъпване, а на дълго и под 5 пада. При настъпване повече от 8,5 не съм стигал.
  • #1
    9 rate up comment 5 rate down comment
    sas ( преди 4 години )
    M Car не продаваха ли БМВ-та в Парадайс мол по едно време?Иначе, успех на Suzuki - свежа, надеждна и достъпна марка са. На хартия са перфектни за българина. Само някой остава да се сети да направи новия внос по-неизгоден, както вече правят държави, които се развиват само с 5-10 гидини преднина пред България.