fallback

Alfa Romeo обнови два модела наведнъж

Италианците пипнаха най-вече интериора на Giulia и Stelvio (ГАЛЕРИЯ)

Alfa Romeo Giulia и създаденият върху неговото шаси кросоувър Stelvio, се появиха на пазара през 2016 г. Сега двата модела бяха актуализирани, но няма как да видите това с "невъоръжено око", защото екстериорът им си е останал същият. Двигателите също не бяха пипнати, но в салона има доста промени.

Изглежда, че Alfa Romeo взе предвид критиките на купувачите, които бяха крайно недоволни, например от мултимедийните системи и на двата модела. Сега седанът Giulia и кросоувърът Stelvio най-сетне получиха сензорен екран. Той запази предишния си диагонал от 8,8 инча, но сега може да реагира на допир.

Контролерът също беше запазен, но италианците добавиха модифициран интерфейс, по-мощен процесор и персонализируеми джаджи. Преработен бе и 7-инчовият монитор на таблото, който получи подобрена графика и различен дизайн.

И накрая, централната конзола и при двата модела също претърпя ревизия. Променени са почти всички контролери, а при Giulia се появиха по-дълбоки държачи за чаши и място за смартфон с опция за безжично зареждане. Има и нов селектор на скоростите, украсен с цветовете на италианското знаме.

Списъкът с опции е допълнен с нови електронни асистенти, включително адаптивен круиз контрол, система за поддържане на избраната за движение лента и функция за превантивно спиране. Двигателите на двата модела обаче не претърпяха промени - в зависимост от версиите те развиват от 280 до 505 к.с.

Снимки: Alfa Romeo

Още снимки - в галерията по-горе

fallback
  • #2
    анонимен ( преди 4 години )
    Дано вече не скърцат така,че си е жалко кола за 200 хиляди до скърца като някое пластмасово ренце дори на моменти и повече.
  • #1
    анонимен ( преди 4 години )
    Чудесни автамобили,
fallback
Последни