IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ducati представи върховия си модел

Всеки килограм на Streetfighter се задвижва от 1,04 к.с.

Ducati представи върховия си модел

Ducati представи модела си V4 Streetfighter. С мощността си от 208 к.с. и със специфичната мощност от 1,04 к.с. на килограм той застава на върха на гамата на италианците. Впечатление правят двете малки крилца от всяка страна на байка. Те помагат за стабилизирането му с 28 килограма сила на притискане при 270 км/ч. Сериен е и амортисьорът на кормилото.

В типичната за класа предна маска маркетинг-специалистите от Болоня явно искат да разпознаем усмивката на Жокера от Батман-вселената. Позицията на тялото на ездача е наклонена напред, но ъгълът на колената е леко отпуснат. В оголената версия Streetfighter се седи по-високо с два сантиметра и половина от стандартната Panigale V4.

Ducati

Мотоциклетът предлага три режима за шофиране - „Street“, „Sport“ и „Race“. Максималната мощност се постига при 12 750 оборота, а максималният въртящ момент от 123 нютонметра – при 11 500. Всички електронни помощници от стандартния модел са налични и в Ducati Streetfighter V4.

Снимки: Ducati

0 от 500
  • #5
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Z H2 ( преди 4 години )
    В профил предната част включително линията на резервоара е копие на Z 1000,не знам за къв жокер говорят,май за лед графиката на фаровете.иначе са разсъблекли спортната версия с цел да бъдат лидер в класа,вече в така наречения хипер нейкид.
  • #4
    2 rate up comment 0 rate down comment
    sam ( преди 4 години )
    Амортисьорът на кормилото му се вика демпфер!!! (за незнаешите от медията)
  • #3
    6 rate up comment 2 rate down comment
    ( преди 4 години )
  • #2
    7 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Говориш някакви пълни глупости. Дишай!
  • #1
    4 rate up comment 12 rate down comment
    моториста ( преди 4 години )
    Крали, крали, крали, че са се забравили! Крилцата от всяка страна ги има при японските мотори от много години. По принцип италианците си ги правеха нещата сами до скоро, до когато си бяха самостоятелни, но щом ВАГ ги купи и кражбите започнаха... Ако искате нещо добро Kawasaki Ninja H2R е машината! Може и Kawasaki Ninja ZX-14R, Honda CBR1100XX Super Blackbird или Yamaha YZF R1. Има още няколко, но тях само, ако някой се интересува ще ги пусна.