fallback

До какво води комбинацията от 503 к.с. на задно предаване и самоуверен шофьор?

Вижте как Mercedes-AMG C63 S загуби битката с крайпътно дърво (ВИДЕО)

Напускайки автомобилно шоу в Ротердам, водачът на черен седан Mercedes-AMG C63 S се опита да впечатли публиката с ефектно поднасяне, което би трябвало да контролира. Крайният резултат е: дърво - 1, Mercedes-AMG - 0.

Всъщност, заснетото видео е доказателство за това до какво води комбинацията от 503 к.с., задно предаване и слаб, но самоуверен шофьор. В случая, късметът е, че при този инцидент не пострада никой, с изключение на автомобила.

Любопитното е, че колата е участвали в различни дисциплини по време на шоуто в Ротердам, като там тя се  справя без никакви проблеми. Не е изключено шофьорите да са се сменили, тъй като подобна грешка трудно се допуска от опитен водач, който добре познава автомобила са.

Снимка и видео: CarSpotterQVS

 

fallback
  • #7
    Denis ( преди 4 години )
    На същия път се преобърна по същия начин едни бмв но не успя да се блъсне във тървото ако искате проверете във ютюб (mimitubetv)
  • #6
    Анонимен ( преди 4 години )
    Момчето не е слаб шофьор но понякога може да се случи неприятни неща. Момчето е от Турски произход но живее в Холандия (Youtuber) (mimitubetv)Можете да видите профила в Youtube
  • #5
    анонимен ( преди 4 години )
    Не Мароко, а накъв миризлив фес.
  • #4
    Д-р Исня ( преди 4 години )
    Пич от Мароко и клетката в главата му е на широко!
  • #3
    IIE ( преди 4 години )
    На такъв "шофьор" и 103 кс са му много. В случая по-важно е да се заклейми задното предаване ?!
  • #2
    анонимен ( преди 4 години )
    Скъпите автомобили трябва да се направят така, че да екзекутират самонадеяните си притежатели/водачи при катастрофа. Те не умеят да ценят нито парите (изкарани на гърба на множество други), нито това, което имат!
  • #1
    Пипи ( преди 4 години )
    Надявам се дървото да е добре.
fallback
Последни