IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Как звучи двигателят на Hennessey Venom F5

Мощността на 6,6-литровият модифициран LS V8 е 1842 коня (ВИДЕО)

Как звучи двигателят на Hennessey Venom F5

Наскоро прочутото американско тунинг студио Hennessey Performance Engineering потвърди, че дългоочакваният хиперавтомобил Venom F5 ще получи невероятната мощност от 1842 конски сили.

Hennessey също така доказа, че двигателят на автомобила, изпробван на изпитателния стенд, звучи просто ужасно, в добрия смисъл на думата, както може да се види от клипчето.

Двигателят дори беше наречен Ярост (Fury) и се развърта до 8000 об/мин. Той също така развива 1620 Нм максимален въртящ момент, защото това е много силно модифициран LS V8, чийто обем е увеличен 6,6 литра. Като прибавим и чифт турбини с титанови корпуси, нещата стават наистина сериозни.

0 от 500
  • #3
    1 rate up comment 1 rate down comment
    пропов ( преди 4 години )
    Мале малеее това може да вдиша някоя Тесла и няма да я усети. Абсолютен бяс. На електричките в радиус 300 метра почват да им се напукват тачскриините.
  • #2
    10 rate up comment 14 rate down comment
    екоджендър ( преди 4 години )
    Звучи като на деда ми струга в цеха дейвa и допотопната история. Друго си е тесличката като летяща чиния да ускорява, няма да бръмчи, няма да се тресе, няма да ми дими. Културна работа, не е за индианци.
  • #1
    15 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Как? Като всеки V8 / V10 ili V12 - приятно за ухото :)Нo на еко активисите не им харесва този концерт, по всякви норми се опитват да ги прават по тихи, че новите граждани се дразният когато покраи тях мине нещо такова. Било шумно :-). Друго е колата да звучи като тролей :-)