IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mitsubishi превърна Pajero Sport в Терминатор

Всъдеходът излиза в лимитирана серия, посветена на култовия филм

Mitsubishi превърна Pajero Sport в Терминатор

Японският производител Mitsubishi ще предложи специална версия на всъдехода си Pajero Sport, създадена по мотиви от филма "Терминатор".
Лимитирана серия е построена на базата на ниво на оборудване Instyle с 2,4-литровия дизелов мотор, 8-степенна автоматична скоростна кутия и система за задвижване на четирите колела Select II.

Pajero Sport Terminator

От обичайното Pajero Sport специалната модификация може да бъде различена по логото на предните криле, покрива на багажника и предни панел. Освен това, всъдеходът е получил специални орнаменти на двете брони, разширени калници и прагове на вратите в цвета на каросерията. 

На покрива на Pajero Sport Terminator ще се появи спойлер, а тръбата на изпускателната система е хромирана в края. Всъдеходът ще се предлага единствено в черен цвят с 18-цолови джанти.

Pajero Sport Terminator

Продажбите на автомобила стартират от днес (1 октомври), като цените започват от 48 600 долара. За сравнение, Pajero Sport в това ниво на оборудване струва 41 990 долара.

Снимки: Mitsubishi

 

0 от 500