IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Как изглеждат 270 км/ч зад волана на Dodge Challenger SRT

Вижте колко бързо се сменят цифрите на спидометъра на масълкара (ВИДЕО)

Как изглеждат 270 км/ч зад волана на Dodge Challenger SRT

Dodge Challenger SRT Hellcat е редовен участник в драг състезания на традиционната дистанция от една четвърт миля. А как би се представил американският масълкар на германски аутобан, където няма ограничения на скоростта? Youtube каналът AutoTopNL публикува страхотно видео от първо лице - т.е. от шофьорското място, на това как ускорява този звяр.

Dodge Challenger SRT Hellcat

Перспективата ви позволява да се потопите в ситуацията и да се насладите на бързо сменящите се цифри на спидометъра. Масълкарът успява да ускори до 270 км/ч, въпреки че Challenger SRT Hellcat е способен на максимална скорост от 320 км/ч.

"Участникът" в клипа е снабден с 6,2-литров Hemi двигател, който развива 727 к.с. вместо базовите 507, а максималният въртящ момент достига 889 Нм. Приборният панел в началото на видеото показва, че за да се използва цялата налична мощност на автомобила, без никакви ограничения, е активиран така нареченият Red Key.

0 от 500