fallback

Range Rover Evoque получи тунинг от Lumma

Ако британският SUV ви се струва тесен, има решение за вас

Дизайнът е една от най-важните теми за Range Rover Evoque, като това важи в пълна степен за появилата се наскоро втора генерация. Въпреки това има клиенти, за които стандартният външен вид не е достатъчен и имат нужда да правят по-различно впечатление. За тях германската тунинг-фирма вече има отговор.

Lumma CLR RE е името на виузално изцяло промененият автомобил с разширени калници, преден и заден спойлер и елементи на праговете. Широчината е нараснала с 9 сантиметра, а като опция може да бъде добавена спортна предна решетка и дори ленти на капака.

Тъй като след преработката в калниците биха подхождали по-добре по-големи гуми, Lumma предлага комплект 22-цолови джанти с гуми 285/30-22. В процес на подготовка са спортна ауспухова система и снижаване на окачването. Ще се предлагат и разширителни шайби с размер 30/40 мм отпред/отзад.

Evoque може да бъде пипнат и в салона. Алуминиеви педали, стелки, постелка за багажника и цялостно кожено оборудване са част от каталога на германците. Според Lumma могат да бъдат добавяни и различни видове декоративни лайстни.

За момента мощността на двигателя не е променяна. Серийно двигателите на Evoque са с мощност от 150 до 300 к.с.

Снимки: Lumma

Вижте повече снимки в галерията:

fallback
fallback
Последни