IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes-Benz X-Class стана брутален звяр

Британците от Kahn Design тунинговаха пикапа, цената му е 55 000 паунда

Mercedes-Benz X-Class стана брутален звяр

Британските тунери от Kahn Design решиха да преработят не толкова популярния Mercedes-Benz X-Class и го направиха значително по-брутален. Цената на творението им е 54 990 паунда. Пикапът, чийто пробег е само 163 км и вече има десен волан, е оборудван с 3,0-литров дизелов V6 двигател, който развива мощност от 258 к.с. и 550 Нм въртящ момент, като работи в съчетание със 7-степенна автоматична трансмисия.

Mercedes-Benz X-Class by Kahn Design

Разликите с обикновения Mercedes-Benz X-Class няма как да не се забележат. Черната решетка, която съответства на останалата част от екстериора, има дизайн в стил AMG, а предната броня е напълно преработена. Освен това пикапът получи 22-цолови черни джанти и разширители на колесните арки.

За интериора специалистите от Kahn Design избраха ватирана мека кожа с контрастен червен шев, с която са тапицирани предните и задните седалки. Със същата кожа е и централния подлакътник, както и много други елементи в салона. Специални фирмени релефни табелки на седалките допълват вида.

Въпреки платформата от Nissan Navara, това си е Mercedes-Benz, така че той остава верен на своя клас, като предлага по-богат избор от опции, включително аудио система с 8 високоговорителя, електрически регулируеми предни седалки с отопление, сателитна навигация, Bluetooth, круз контрол, датчици за светлина и за дъжд, парктроник и много други.

Снимки: Kahn Design

Още снимки - в галерията по-горе

0 от 500