fallback

Fiat превърна Panda в моден артикул

Версията Trussardi предлага изобилие от кожа и специални цветове

Поредното доказателство, че автомобилите и модата често вървят ръка за ръка идва от Fiat. Италианската марка представи версията Panda Trussardi, която е най-луксозната за модела, като предлага изобилие от кожа и специални цветове.

В основата на автомобила е топ-версията на Panda - така нареченият крос-хеч, който се предлага със система за задвижване на четирите колела Модификацията by Trussardi ще бъде достъпна и с два двигателя, достъпни за мотора - 1,2-литрови бензинов, които развиват 69 или 85 к.с.

Основната разлика от стандартната Panda са гамата ексклузивни цветове. Хечбект за първи път се предлага с матов оттенък, като клиентите могат да избират между шоколадовия Caffè Italiano Brown, белия Gelato White, черния Cinema Black и сивия Colosseo Grey (препратките към кафено, сладоледа, киното и Колизуема се виждат ясно).

Освен специални цветова, за Panda Trussardi се предлага цяла гама черни акценти по каросерията, като някои от тях имитират защита на отсека на двигателя. Не се е минало и без съответните надписи, докато джантите са 15-цолови.

В интериора се залага най-вече на кафявото, като то е използвано както в предния панел, така и в седалките. За част от тях е използвана и естествена кожа. Почти на всички детайли е поставено името на модната съща. Цената на Fiat Panda Trussardi засега не се съобщава.

Още снимки - вижте в галерията.

Снимки: Fiat

fallback
  • #2
    анонимен ( преди 4 години )
    Като почнат да ги правят електрически от скоро ще сцепят пазара.
  • #1
    Петър е иdиот ( преди 4 години )
    с два двигателя, достъпни за мотора
fallback
Последни