fallback

Разсеян шофьор изля 32 тона джин на магистрала

"Не мога да дойда на работа, защото ближа пътното платно" е вече съвсем легитимно извинение

Разсеял се за момент шофьор на ТИР предизвика един от най-тъжните пътни инциденти в историята, като се вряза отзад в цистерна с първокласен джин и 32 000 литра от благородната течност се изляха на магистралата. Зпололуката стана на пътя М6 в северозападна Англия.

Познавайки несъвършенствата на човешката природа, местната полиция бързо отклони движението по обходни маршрути, за да не се изкушават водачите. Очевидец описа ефекта от катастрофата като "една от най-силните миризми, които съм усещал".

Един шегаджия дори прати през Туитър съобщение до началниците си: "Съжалявам, не мога да дойда на работа днес, защото ближа централната лента на М6 край Чешър. Ще се върна в понеделник". Местни хора пък изразиха съжалението си, че предизвикалият катастрофата ТИР не бил натоварен с тоник, както би се случило в една идеална вселена.

fallback
  • #4
    Зограф-Ратник ( преди 4 години )
    Дарина, когато се качиш да караш камион с общо тегло ( ако знаеш изобщо що е то общо тегло) 40 тона, тогава ще разбереш колко са прости шофьорите на камиони. Прости изказвания като твоето, може да направи само човек чиито КИ е под 45, т е.колкото на ***. Ти имаш ли си на идея че всичко което купуваш от магазина, минава през камионите на тези хора които обиждаш. Ти си от тези които не могат и не ценят труда на околните!
  • #3
    Бармана ( преди 4 години )
    До 1 Лимона не е типичен за джина. По принцип се пие без него, но някъде слагат и аз не зная защо. Текилата се пие с лимон. А джин с тоник е просто класика. Много добра комбинация. В жегите е доста освежаващо питие. В тази комбинация много можеш да изпиеш без да те боли глава. Обаче омесиш ли с нещо друго е сташно. Особено с бира. Бързо те хваща и много боли глава после.
  • #2
    Дарин ( преди 4 години )
    Най простите хора са тираджиите, инциденти с тях са ежедневие!
  • #1
    анонимен ( преди 4 години )
    полицията препоръчва всеки да си носи собствен лимон
fallback
Последни