IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първи скици на фейслифта на Smart EQ

Малкият автомобил ще се предлага с подобрено електрическо задвижване

Първи скици на фейслифта на Smart EQ

Smart загатна как ще изглежда фейслифт версията на Fortwo. Тя ще бъде представена на автосалона във Франкфурт (12-22 септември).

Smart EQ фейслифт

Компанията публикува цветна скица и снимка на скицник. И на двете изображения се вижда двуместният Fortwo, но вероятно с него ще дебютира и четириместният Forfour. Промените, които се забелязват от рисунката, са главно в предния отвор за въздух, както и в различната форма на фаровете. Както често се случва при фейслифта, засегнати са малките части като престилките, решетките и светлините. Видими промени в каросерията не се виждат.

Smart EQ фейслифт

Засега повече данни липсват. Знае се, че новите модели на Smart ще се произвеждат от Geely в Китай. Вероятно ще бъде подобрена акумулаторната техника. В момента Fortwo със своята 17,6-киловатчасова батерия изминава между 145 и 160 километра. Слуховете са за подобрен пробег до 200 км. Мощността на модела е  82 к.с.

0 от 500
  • #1
    4 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Майкоууу, туй на нищо не мяза! Ако го изкарат в този вид, Мултиплата ще трябва да сдаде първото място за най-грозна кола на всички времена.