fallback

Новата емблема на Volkswagen дебютира на ID 3 и Golf VIII

Компанията уволни 204 души от персонала си за груби нарушения

Компанията Volkswagen се готви за представи променено си лого, като това ще стане на 10 септември по време на автосалона във Франкфурт. Първите модели с новата емблема ще бъдат електрическият хечбек ID 3 и осмата генерация на Golf.

Основната разлика при логото е, че буквата W вече не е триизмерна, а плоска, която я прави да изглежда по-минималистична. Освен това, компанията смята да използва три цвята на емблемата - син, бял и червен, в зависимост от автомобила.

Старата емблема е вляво, а новата - вдясно. Разликата е трудно забележима.

От Volkswagen обявиха, че промяната на емблемата, която е първа от 2000 г. насам, "отразява връзката на марката с младежта, цифровизацията и съвремието". Според медиите в Германия, причината за смяната е опитът на компанията да се разграничи от дизеловия скандал, който забърка през 2015 г.

В същото време от VW Group обявиха, че от началото на годината са уволнени 204 души от персонала на компанията. Причината е нарушаване на правилата - основно неспазване на работното време, а също така кражби, употреба на наркотици и алкохол, както и дискриминация.

Тези действия трябва да послужат като предупреждение за близо 650 000 служители в концерна, като целта им е да покаже VW Group в по-добра светлина след скандалите с манипулираните дизелови двигатели. Близо 1000 работници вече са получили официални предупреждения и ще бъдат уволнение при следващо провинение.

Снимки: Volkswagen

fallback
  • #10
    Хе хе хе! ( преди 4 години )
    факта за тва толко протестира - напрао е обгазен от тея VW-та!напиня рендето ама се откъм ауспуха ги гледа! )))))))))))))))))
  • #9
    абе ( преди 4 години )
    Факт е виждал само задната емблема на VW. Завалията никога не е изпреварвал VW а само им диша праха. Затова и толкова им е набрал!
  • #8
    Факт!-тически ... ( преди 4 години )
    лепенка или не поне не е минджа като рено - емблема и "кола"!
  • #7
    анонимен ( преди 4 години )
    пет литра V10 не трови въздухаароматизира го
  • #6
    анонимен ( преди 4 години )
    Със стари к*ви, нов б*рдак не се прави! Разбирай със старите им таралясници каквито и емблеми да лепят е все тая. Таралясниците си остават такива. ФАКТ!
  • #5
    теслЪ ( преди 4 години )
    Нова емблема , но колите осават същия боооклук!
  • #4
    Дошо ( преди 4 години )
    Най-добре да я продават като лепенка, та кой го е срам да си я отлепва и в коша за ***! ахахахах
  • #3
    анонимен ( преди 4 години )
    Ама тя като старата бе! Пипнали малко тук и там и я представят за нова, а си е все старата лъжлива марка с нова емблема. Вместо да се мъчат да измислят нови емблеми, които ще им ги правят китайците да вземат да се хванат в ръце и да направят един свестен автомобил, че от Гоуф 2 насам такъв нямат. Всичкото им е от зле по-зле и става още по-зле. Щом вече придворното списание АудиБилд пише крайно критични статии смятайте, еч положението е още по-зле отколкото го представят.
  • #2
    анонимен ( преди 4 години )
    #1 - това че си необразован не е добре, но държиш и да го показваш... Нормите за емисии се покриват от средните стойности за всички коли на марката. Например ако има една продадена елетричка с 0 г/км и една мощна кола с двг примерно 250 г/км средно 125г/км.
  • #1
    анонимен ( преди 4 години )
    Немски мурафети за пред хората.Тия имат огромни печалби как ли ги правят.Изтровиха въздуха 5 литра v10 или нещо от сорта как покрива нормите.Така и ще бъде на никой не му пука обаче.
fallback
Последни