IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi анонсира комби с 600 коня

Новото RS6 Avant ще бъде показано след месец във Франкфурт

Audi анонсира комби с 600 коня

Компанията Audi публикува тийзър на RS-модел, чиято премиера ще се състои през септември по време на автосалона във Франкфурт. Най-вероятно, става дума за новото поколение на комбито RS6 Avant.
Новото Audi RS6 Avant ще получи 4,0-литров туин-турбо V8 двигател, който се поставя на Porsche Panamera и Lamborghini Urus. Мощността на мотора ще бъде около 600 к.с., което е с 40 к.с. повече от мотора на сегашната генерация на комбито.

Силовият агрегат работи в комбинация с 8-степенна автоматична скоростна кутия и система за задвижване на четирите колела с диференциал Torsen. Използването на модулната платформа MLB от второ поколение ще позволи комбито да бъде с 80 кг. по-леко от предшественика си. Новото RS6 ще ускорява от 0 до 100 км/ч за 3,6 секунди и ще развива 310 км/ч.

До края на годината Audi ще представи 6 нови или обновени модела от гамата RS. Това са спортните кросоувъри RS Q3 и RS Q3 Sportback, които ще получат 2,5-литров тубомотор с 5 цилиндъра, развиващ 400 к.с. Освен тях, компанията ще представи и хечбек RS7 Sportback с 4,0-литровия V8 с 600 к.с.

Последни ще дебютират спортнана модификация на флагманския кросоувър Q8 и "горещият" вариант на комбито RS4 Avant. За Q8 RS също е предвиден мотора с 600 коня, докато комбито ще получи 2,9-литров V6, който развива 444 к.с.

Снимка: Audi

0 от 500
  • #4
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 4 години )
    Малко са им парите на господата управляващи, че и нова схема въвеждат, миналата година преди Коледа се обяви, че има излишък в държавния резерв, и как така се излапа, и разпредели по джобовете на управляващите, защо не се ре инвестират, защо не дадете бонуси на народа в вид на пенсии, заплати, а търсите схеми как да опоскате народа??!!!!???
  • #3
    1 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    БСП троловете пускат фалшиви новини.
  • #2
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    идеята е да се спрат от движение всички неизправни автомибили и да се налеят пари в нечии търговски дружестваа какви санкции предвижда държавата за сервизите където е обслужван автомобила ако по време на техническия преглед се установи повреда на автомобила следствие от баш майсторски манипулации за което собственика не знае като най елементарнато е манипулиране на данните на одометъра подмяна и премахване на възли и агрегати и се стигне до манипулиране на софтуер важното е кинти да се усво ...
  • #1
    0 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Аз съм ЗА този задължителен паспорт. ГТП не функционират и са само един сабиращи на пари. Трябва да се въведе реален контрол!