IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Работа-мечта - 2800 евро на месец, за да изкупувате Ferrari и Lamborghini

Британска компания предлага също жилище в Дубай и покриване на режийни разходи

Британска компания за търговия с луксозни стоки е обявила свободна позиция за нещо, което силно се доближава до работата-мечта. Сайтът HushHush си търси агент, който да обикаля Обединените арабски емирства и други съседни страни в региона, да издирва изоставени суперколи, да тества състоянието им и да ги продава. Предлаганата заплата е 30 000 британски лири годишно, или 33 320 евро - което прави по 2770 евро на месец. Отделно агентът ще получава и процент от всички сделки, реализирани чрез сайта.


Дубай, суперколи, полиция

В страна, в която и полицията кара Bugatti и Ferrari, не е трудно да се намерят суперавтомобили за продан

Дубай, Абу Даби и останалите емирства са едни от най-наситените със суперавтомобили места в света, като много от тях бързо омръзват на собствениците си и биват зарязани. Други са нарочно изоставени от банкрутирали в кризата бизнесмени, които предпочитат да захвърлят колите, вместо да плащат огромните глоби при забавени вноски за тях.

Офертата на HushHush включва предоставено от работодателя жилище в Дубай, както и допълнителни средства за режийни разходи и пътувания. От кандидатите не се изисква предишен опит, но те трябва да са навършили 21 години и да имат редовно свидетелство за управление.

"Правилният кандидат трябва да има много познания за суперавтомобилите, колко редки са те и каква е приблизителната им пазарна стойност. Освен това се нуждае от уменията да проследява собственици и лизингови компании, за да може да придобива автомобилите от наше име", се казва в обявата. Владеенето на арабски и толерантността към горещ климат не са посочени, но явно се подразбират.

Дубай, изоставени суперколи

Eдва ли ще видите такава гледка другаде: изоставено Ferrari Enzo

Наскоро Drivetribe докладва за огромния брой изоставени суперавтомобили в Дубай - от калибъра на Ferrari, Lamborghini и Koenigsegg. Техните собственици са побегнали от страната, за да избегнат суровите последствия от банкрут в нея. В емирствата непогасяването на лизингови вноски или други кредити се смята за престъпление, а липсата на закон за банкрута лишава длъжниците от всякаква правна защита.

Вижте в галерията какви автомобили се изоставят в Дубай:

 

0 от 500