IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Bugatti готви премиерата на наследника на EB 110 SS

Новият модел ще излезе в серия от 10 бройки, като всяка ще струва 8 млн. евро

Bugatti готви премиерата на наследника на EB 110 SS

Компанията Bugatti подготвя премиерата на поредния екслузивен, много бърз и чудовищно скъп автомобил, който ще се превърне в духовен наследник на знаменития EB 110 SS, съобщава Motor1.

Хиперколата ще бъде представена по време на дизайнерската изложба в Пебъл Бийч, която е част от мероприятието  Monterey Car Week. Това става ясно от пост в Instagram на компанията Girardo&Co, която се е специализирала в продажбата на редки колекционерски автомобили и която е сред организаторите на събитието.

Bugatti

Твърди се още, че от Bugatti вече са показали колата на свои клиенти, а премиерата пред публика ще е през август. Компанията периодично пуска в социалните мрежи загадъчни изображения на нов модел, като в тях присъстват и ключови дати в развитието на марката през годините. Това най-вероятно означава, че бъдещият модел на марката ще играе роля и на препратка към миналото на Bugatti.

Предполага се, че кампанията ще завърши на 16 август, когато ще бъде показан и новия автомобил. Технически той ще повтаря хиперколата Chiron, но ще получи по-голяма мощност. От автомобила ще бъдат произведени само 10 бройки, като всяка от тях ще струва поне 8 млн. евро.

Снимки: Motor1

0 от 500