IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ferrari за пръв път отваря врати за външни хора

През септември щаб-квартирата на италианската компания ще приеме посетители

Ferrari за пръв път отваря врати за външни хора

Италианският производител на спортни автомобили Ferrari за пръв път ще допусне външи посетители в щаба си в Маранело. Събитието ще бъде част от изложението Universo Ferrari, на което биват представяни различни автомобили на марката - от класически до състезателни модели. Досега Universo Ferrari бе достъпно само за определени клиенти на марката, а самото изложение ще се състои в специално изградена за целта сграда в близост до производствената фабрика.

Най-интересното, което посетителите ще могат да видят този септември, ще бъде SF90 Stradale. Именно там моделът ще бъде показан за пръв път пред публика извън автомобилно изложение. Не е ясно дали от компанията ще продължат и занапред да осигуряват достъп на външни лица до подобни събития. Предполага се, че ако има силен интерес към тазгодишното изложение, то не е изключено в бъдеще да има и други такива.

Това не е единственото подобно мероприятие на компанията. Ferrari Racing Days също се провежда веднъж годишно, като то има за цел да разкрие новостите около състезателната програма на марката.

0 от 500