IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Президентът на Украйна подкара Tesla Model X

Владимир Зеленски се чувства уверен зад волана на електрическия автомобил (ВИДЕО)

Президентът на Украйна подкара Tesla Model X

Служебният автомобил на новия украински президент Владимир Зеленски е брониран Mercedes S-Class, а в "обикновения живот", доколкото се знае, той кара Range Rover, купен през 2016 г. (съпругата му пък има Mercedes-Benz S500 4Matic от 2014 г.). Наскоро обаче държавният глава бе видян зад волана на кросоувъра Tesla Model X. Наистина ли президентът на Украйна се е прехвърлил на електрически автомобил?

В електричката Зеленски се появява в един от своите клипове, който бе публикуван във Facebook. Във видеото президентът говори за това как да не попада в уловките на мошениците по време на гласуването в парламента и заедно с това кара по улиците на столицата Киев зад волана на Tesla Model X. При това управлява колата уверено, все едно че не за първи път сяда на шофьорското място на американския модел.

Не е изключено обаче Зеленски да не си е купил Tesla Model X. Такъв автомобил има шефът на президентската администрация Андрей Богдан и е възможно държавният глава да е заел от него електромобила, за да заснеме именно този клип. Между другото, Богдан си купи въпросния модел също през 2016 г.

0 от 500