IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-добрите големи кросоувъри

Класацията е на британското издание WhatCar?

За много хора, големите кросоувъри са заменили седаните като най-висш израз на съвременното моторно превозно средство, а освен това са страхотни семейни автомобили, благодарение на своите просторни и практични интериори. Най-добрите в сегмента са също така лесни за каране, съчетавайки спокойното пътуване с изчистено управление и по-високо седене. На пазара обаче има толкова много предложения в този клас, че човек е трудно да се ориентира. На помощ идва британското издание WhatCar с неговата класация на най-добрите големи кросоувъри, които се предлагат в момента.

0 от 500
  • #10
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    #9 нали? поредното вманиачаване без мисъл... тип колкото повече - толкова повече. Иначе от джипките - най- ми допада волвото
  • #9
    8 rate up comment 0 rate down comment
    Тодор ( преди 4 години )
    Е някой като почне с това 4х4 и направо край няма ... За мен лично е напълно безсмислено. Досега никога не съм имал проблем с предното, че дори не говорим за джип, а за кола.За някои държави с много тежка зима и трудно проходими места може, но в България специално, освен ако не си всеки ден на планината или бюджета не е неограничен за мен поне е безсмислено.Колата е по-тежка, харчи повече, по-скъпа поддръжка, по-висока покупна цена.И някой като почне, а джип или кола без 4х4 не купувам . ...
  • #8
    7 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Вероятно за почуда на по-доло коментиращите, аз също като вас бях скептик относно СУВ сега когато по принуда минах на СУВ, мога да ви уверя, че е голям кеф, да ще харчи половин литър повече, ще ускорява половин секунда по-бавно, но пък ти дава чудесен обзор, чувството че си в танк и побира винаги огромни количества багаж и то с габарити, които дори не си помислял с леката кола, че можеш да натовариш.
  • #7
    7 rate up comment 3 rate down comment
    Поредната ... ( преди 4 години )
    "класация" без никакво практическо значение!
  • #6
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Канадец ( преди 4 години )
    Можеш да караш SUV зимата и нещо друго, когато не е зима, което при мен е 4-5 месеца.Аз съм със Санта Фе и Соната и двете 2.0 Т.Разхода на гориво е нисък, а комфорта впечатляващ за цената.За джантите и гумите имаш избор.
  • #5
    8 rate up comment 2 rate down comment
    none ( преди 4 години )
    Пежо продават в UK на бг цени, и отделно правят сериозни отстъпки (до 20%, нещо което феновете на марката в БГ не са виждали и насън). Не е чудно че е в класацията. Отделно, всеки който е живял там знае че никога няма да ти потрябва 4х4 (поне в момента, след 100 години в следствие на глобалното затопляне, може и с к да карат, ако колите все още се движат по земята ;)))
  • #4
    11 rate up comment 8 rate down comment
    Брекзита ... ( преди 4 години )
    действа зле на островитяните! На първо място класират ...нещо от пежо, което дори няма 4Х4, а забравят прекрасния GLC на Мерцедес!!?
  • #3
    13 rate up comment 3 rate down comment
    И аз ( преди 4 години )
    Харчат повече, по-скъпи са за купуване и подръжка и не особенно приятни за каране по завоите ( изключвам премиум с разни специални адаптивни окачвания ). Карам малък семеен хечбек, но ако ми трябва повече място бих взел мини ван.
  • #2
    16 rate up comment 3 rate down comment
    Боби ( преди 4 години )
    И аз нещо не я разбирам тази мода с SUVтата,но щом си ги харесват-да си купуват.
  • #1
    19 rate up comment 5 rate down comment
    .. ( преди 4 години )
    Простете, но не мога да видя "далаверата" в такава кола.Скъпа за купуване, скъпа за поддръжка (сетете се колко струват 17и по-големи гуми, а не са само гумите), много често нестабилна заради височината си, лесно се обръща при страничен удар (дори и не силен). Само тези минуси ме отказват веднага от покупката на такова возило...А плюспвете? На мода са... за други плюсове не се сещам.