IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ferrari 812 Spider идва тази година?

Откритата версия на модела на тестове около Маранело

Ferrari 812 Spider идва тази година?

Фотографи „заловиха” на тестове около Маранело прототипа на откритата версия на Ferrari 812, който напълно очаквано ще получи означението Spider. Напълно в стила на италианската компания тестовият автомобил е със сериозен камуфлаж, под който е трудно да се открият чертите на модела.

Най-популярната снимка е на Тейлър Шенуски, който оповести в социалните мрежи, че покрай него са минали два такива автомобила – един с хардтоп и другият с мек покрив.

Слуховете за откритата версия на 812 Superfast се появиха още през есента, като тогава се очакваше, че премиерата му ще е в началото на тази година, но след това стана ясно, че е по-вероятно тази версия да бъде представена към края на 2019. Естествено, интересен вариант ще е и Гран при на Италия през септември – състезанието от Формула 1 на „Монца” е домашно за Скудерията и там интересът към Черните кончета винаги е по-голям, а освен това сега не се очакват големи новини като тези от 2018, когато стана ясно, че Кими Райконен ще бъде освободен.

Все още няма яснота и по въпроса с какъв двигател ще бъде представен 812 Spider, тъй като в последно време италианската компания лансира с V12 само топ вариантите на най-скъпите си модели, които са в ограничена серия. А и ще е интересно да се разбере дали и този автомобил ще стане част от настъпващата хибридизация на моделите от Маранело или ще остане верен на конвенционалното задвижване.

Снимка: Тейлър Шенуски

 

0 от 500