IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Вижте в действие "напомпаното" Audi S6 (ВИДЕО)

С дизеловия си двигател седанът се очаква да конкурира BMW M550d xDrive в Европа

Вижте в действие

Сайтът Auditography публикува снимки и видео на "напомпаното" Audi S6 в каросерия седан, заснето в Германия. Боядисан в цвета Navarra Blue, автомобилът е направен в съответствие с европейските спецификации. Това означава, че е оборудван с познатия V6 дизелов двигател, който е част от 48-волтова "мека" хибридна система и осигурява мощност от 349 к.с. и 700 Нм въртящ момент, достъпен в диапазона 2500-3100 об/мин.

На пазарите в САЩ, Азия и Близкия Изток, Audi планира да пусне седана S6 с бензиновия двигател с туин-турбо V6 2.9 TFSI. По-късно може да се появи и версия RS6. В доклад, публикуван от немските медии преди повече от година, се казва, че Audi решава да "върне" седана предимно на пазарите в САЩ и Китай, където ще се конкурира с BMW M5 и Mercedes-AMG E63. С дизеловия си двигател пък "напомпаният" седан се очаква да бъде конкурент на BMW M550d xDrive на европейския пазар.

Все още не е решено дали германската компания планира да възобнови производството на седана RS6, така че засега четиривратото S6 ще остане на върха на моделната гама. От само себе си се разбира, че скоро време ще дебютира и комби версията RS6 Avant със своя 4-литров бензинов туин-турбо V8 двигател.

0 от 500
  • #5
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Ауди фен ( преди 4 години )
    Ми не ми харесва цялата предница я направиха пластмасова решетка като радиатор за парното, а с тия лампички е като коледна елха , и дизел в S6 ,тия полудяха ли? Не !
  • #4
    5 rate up comment 4 rate down comment
    Бай Оня ( преди 4 години )
    Грозна била предната решетка я първо погледни новите модели на БНВ и тогава пак кажи ,че тая е грозна :)))))))
  • #3
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Бай Оня ( преди 4 години )
    Не съм фен на дизелите но това не е зле Ваг добре са пипнали двигателя доста отзивчив дизел и добра изпускателна система звучи доста приятно .Относно старта от място с 2.9 в6 от новото рс4/5 щеше да е по пъргава с 100коня повече но дизела с огромния момент на доускорения от 80/100/120 ще е доста приятно.Жалкото е цената просто недостъпна не само в БГ но и почти цяла Европа . Щеше да е хубаво човек да може да си позволи подобна техника в по евтина версия ..
  • #2
    12 rate up comment 1 rate down comment
    asd ( преди 4 години )
    бих я карал тая кола ако ще и със лададжийски стопове да е....
  • #1
    3 rate up comment 8 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Всичко хубаво, ама тая предна решетка, като устата на кит и задните стопове развалят хубавата кола. За първи път, като ги видях тези задни стопове на живо щях да падна. Няма толкова грозно направено нещо! Няма!