IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Dodge Challenger пристигна на търг с човек в багажника

Чернокожият бил търсен за нарушаване на гаранцията си и незаконно притежаване на оръжие

Dodge Challenger пристигна на търг с човек в багажника

Купуването на употребявана кола без диагностика и щателен преглед е лоша идея. Тук обаче не става въпрос за козметични или технически недостатъци. Представете си следната ситуацията: печелите търг и ставате горд собственик на Dodge Challenger. Закарвате колата до дома си, празнувате цяла нощ, а на сутринта откривате...човек в багажника. Изглежда още е жив, но не е напълно на себе си.

За щастие, този сценарий е измислен. Но можеше и да се осъществи, ако не беше задължителният процес на проверка на автомобилите на аукциона Manheim Auto, който се прави непосредствено преди търговете. Местните медии съобщават, че служителят Дарън Лийдс от аукционната къща открил тъмнокож мъж в багажника на купето Dodge Challenger, докато правил традиционната фотосесия на автомобила преди търг.

"Отворих багажника, за да го снимам, а там лежеше човек", разказва Лийдс пред репортери. Според Дарън първото нещо, което направил, било да побегне за чаша вода, защото мъжът в багажника не се движел и правил впечатление на човек, който не е добре. Междувременно служителят позвънил в полицията.

Органите на реда разследват инцидента и засега не разкриват всички подробности около него. Знае се само, че въпросният масъл кар е бил част от няколкото автомобила, доставени на аукциона на Manheim в Ню Йорк, който е в Топ 3 на най-популярните автомобилни търгове в САЩ.

Журналисти обаче успяха да идентифицират мъжа от багажника. Оказва се, че това бил 25-годишен жител на Бронкс, издирван от нюйоркската полиция за нарушаване на гаранцията си и незаконно притежаване на оръжие. Как и защо той се вмъкнал в багажника още е загадка. Като се има предвид, че багажниците на съвременните автомобили могат лесно да се отворят отвътре, човек може да излезе от там по всяко време, но по някаква причина този не го е направил.

0 от 500
  • #3
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Колата да се арестува! Насила е държала цветнокож в багажника и не го е пускала. Тази кола е нарушила етническата толерантност. Фирмата производител на такива автомобили да бъде съдена за милиарди! Майтап ли ви се струва? Не, не е! В хАмерика, това е напълно възможно да се случи. Там да заговориш жена на улицата могат да те осъдят за сексуален тормоз и посегателство! Да живее новият световен ред, еднополовите двойки и толеранстията!
  • #2
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Хм ... аз просот щях да го издърпам от багажника и да си продължа по птя .. браво на човек :)
  • #1
    3 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Извода е че не добре да си чернокож в багажник