fallback

20-те най-отблъскващо грозни SUV в историята

Колкото и да е странно, класацията включва и Lamborghini

Кои са най-грозните автомобили в историята? Темата е спорна и необятна, дори и да пренебрегнем внушителния принос на някогашния соцлагер (тук можете да видите подборката на "КОЛЕЛА", която отдава дължимото и на "Москвич" и ВАЗ). Журналистите от престижното американско издание Car & Driver обаче са се фокусирали само върху SUV сегмента и са подбрали най-отблъскващите модели в него.

Pontiac Aztek, обезсмъртен като колата на Уолтър Уайт в сериала Breaking Bad, е толкова умопомрачително грозен, че дори е извън класацията, обясняват от C&D

Повечето са предназначени за щатския пазар, но в това няма нищо чудно: самите размери, които американските купувачи изискват, правят проектирането на красиви автомобили много трудна задача. Селекцията е направена по азбучен ред, но авторите й изрично подчертават, че едва ли някой може да оспори първото място на Pontiac Aztek като най-отвратителния SUV за всички времена.

20-те най-отблъскващи SUV (ГАЛЕРИЯ):

fallback
  • #19
    анонимен ( преди 4 години )
    x6-ци и панамери първо поколение не забелязвам... както и новото четириврато "купе" на мерцедес дето някой тотален бездарник му е правил задницата. За сметка на това LM 002, Vehicross и XL7... браво браво господине :)
  • #18
    Пепо ( преди 4 години )
    От тези 300 Ламбо през 90те имаше две в България. Едното бялото на К. Стойчев и едно червено на Макарона. Бяха с 12двойни карбуратара и често даваха проблеми. Разхода на бензин беше над 30литра на 100км. Бяха автомобилите с най широки гуми на улицата.
  • #17
    анонимен ( преди 4 години )
    Това Joke (Juke) наистина е харесван от жените... не го разбирам - верно е като задушаваща се жаба..
  • #16
    анонимен ( преди 4 години )
    Санг Йонг Екшън?
  • #15
    ( преди 4 години )
  • #14
    КОЛЧЕВ ( преди 4 години )
    ДО 12.. ТЕ НЕМСКИТЕ НЕ МОГАТ ДА СТИГНАТ ДО КЛАСАЦИЯТА. ПЪТЪОМ СЕ ЧУПЯТ
  • #13
    Гошо ( преди 4 години )
    Точно пък Lexus LX570 е изключително красива! Няма място в тази класация
  • #12
    анонимен ( преди 4 години )
    В класацията има 11бр. коли от японски марки, 6бр. от американски, 1бр. корейска, 1бр. английска и 1бр. италианска. Вярно немците хич ги няма в автомобилостроенето.
  • #11
    Гост ( преди 4 години )
    Абе дайте ми я без пари новичка пък нека викат че е грозна
  • #10
    Абе ( преди 4 години )
    Естествено, че жълтите легени са най-грозни!Да караш такива кошници е сигурен признак за липса на самоуважение!
fallback
Последни