IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Pagani тества хардкорна Huayra Dragon (ВИДЕО)

Италианската хиперкола ще излезе в ограничена серия

Pagani тества хардкорна Huayra Dragon (ВИДЕО)

Компанията Pagani тества нова хиперкола, която ще излезе на пазара в ограничена серия, след като се прекрати производството на сегашната Huayra Roadster. Всъщност, това е нова версия на Huayra, която е по-мощна и ще получи добавка Dragon към името си, съобщават от производителя.

Самата Pagani Huayra е един много бърз автомобил, под чийто капак е поставен мощен силов агрегат - V12 Bi-Turbo. Той е производство на Mercedes-AMG (индекс M158), като при работен обем от 6,0 литра осигурява максимална мощност от над 700 к.с. и 1000 Нм. Ускорението от 0 до 100 км/ч отнема 3,3 секунди, а максималната скорост е 370 км/ч.

Pagani Huayra Dragon

Новата версия на хиперолата ще получи средно разположение на двигателя, като в момента тя се тества усилено на писта в Италия. Очаква се Huayra Dragon да получи същия мотор, но с увеличена мощност. Каква ще е тя, засега няма информация.

При заснетия на тестовете прототип обаче ясно се виждат промените в аеродинамиката, който го отличават от стандартната Huayra . Автомобилът е получил допълнителен елемент на покрива, високопроизводителен преден сплитер, странични прагове, антикрило и заден дифузьор.

Снимки и видео: YouTube

0 от 500