IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen Passat получи бизнес версия

Тя се отличава с елементите в салона и по-богатото базово оборудване

Volkswagen Passat получи бизнес версия

Германският автомобилен производител Volkswagen пусна бизнес версия на седана Volkswagen. Първоначално Business Edition започва да се предлага само на руския пазар, но според европейските медии е доста вероятно да се появи и в други страни по света.

Бизнес версията е достъпна за бензиновата модификация с мощност 150 коня и за дизеловата, която развива 180 к.с. Скоростната кутия е 7-степенна роботизирана DSG. Автомобилът се предлага с оформление на салона Piano Black, както и с Brilliant Pine за бензиновия или с елементи от полиран алуминий за дизеловия вариант. Педалите са със стоманени облицовки, седалките са облицовани с кожа Виена, задните стъкла са с 65-процентна тонировка, а предните седалки са от серията Top-comfort.

Volkswagen Passat

В базовото оборудване влиза тризонален климатроник с анти-алергичен филтър, камера за обратно виждане, адаптивен круиз контрол, система за безключов достъп, два допълнителни USB порта, 230-ватово гнездо за пътници на задната седалка, нагреваеми дюзи за измиване на предното стъкло и др.

Срещу допълнително заплащане се предлага пакетът Innovation, който включва цифров приборен панел, LED предни фарове, задни тонирани LED светлини, динамични мигачи, автоматично регулиране на фаровете и система за почистване на фаровете.

Снимки: Volkswagen

0 от 500
  • #8
    3 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    както и на всички коли за последната година.. е и?
  • #7
    2 rate up comment 5 rate down comment
    Факт! ( преди 4 години )
    То за тва ли на всички пазари от Европа през Китай и Америка продажбите му са на минус?!
  • #6
    6 rate up comment 1 rate down comment
    до #3 ( преди 4 години )
    какво да се чудиш като не можеш и да си го позволиш ;). Пасата е доста привлекателен откъм цена-качества в д-сегмент-а. Не е най-вълнуващата кола, но за непретенциозни хора е идеален всекидневен автомобил с приличен комфорт.
  • #5
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    "Търговски пътници"???? Какво е това???? За сефте чувам. Нов вид меринджей ли е това? "командировъчен автомобил за персонала"???? А това какво е???? Я превеждай!
  • #4
    3 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    за търговски пътници и като командировъчен автомобил за персонала
  • #3
    4 rate up comment 9 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Чудя се само , какъв бизнесмен трябва да си, че да изпаднеш до там да си вземеш Пасатор бизнес едишън?!?! Отиваш на бизнес среща с тоя шлеп и всички ти се смеят... :)))
  • #2
    8 rate up comment 0 rate down comment
    #1 ( преди 4 години )
    Бизнес, понякога означава олекотена и по-евтина версия. Не е непременно луксозна. мисля че преди Шкода имаха някакъв бизнес, което не беше близко до топ нивото им - ЛиК.
  • #1
    6 rate up comment 2 rate down comment
    none ( преди 4 години )
    И кое му е бизнес версията на Пасат-а, като е с обикновени крушки на фаровете ... облицовката на *** ли? ;))))