IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Руснаци превърнаха Bentley в танк (ВИДЕО)

Continental GT е най-луксозната верижна машина в света

Руснаци превърнаха Bentley в танк (ВИДЕО)

Не са много местата по света, където може да се роди идеята да бъде превърнат един Bentley Continental GT в лек, но луксозен танк. И естествено, тази идея първо беше реализирана в Русия, където придадоха нов смисъл на философията на гран туръра, който може да стигне навсякъде.

Зад преобразяването на този Continental GT от първото поколение на модела стои екипът на AcademeG, същите, които превърнаха камиона ЗиЛ 130 в чудовище, задвижвано от двигател на BMW X5.

Инсталирането на вериги и промяната на задвижването им от страна на руснаците наистина превръща Continental GT в истински танк, с управление на верижна машина – с два лоста, всеки от които командва едната верига и със спирането на едната се осъществява завиването. Веригите са довели и до промени в каросерията, като заедно с това е сменен и двигателят – оригиналният 6-литров W12 е отстъпил мястото си на V8 агрегат, идващ от гамата на Audi.

Но пък луксозният кожен салон е запазен, което наистина превръща това Bentley в най-луксозната верижна машина на света.

Вижте във видеото преобразяването на автомобила и тестовете на новата верижна машина.


 

 

0 от 500