fallback

Германци превърнаха Dacia Duster в брутален всъдеход

Доработката на Delta подобрява оф-роуд способностите на румънския модел

Германското ателие Delta нашумя с доработките си на VW Amarok, а сега е подготвило свой пакет за Dacia Duster 4x4. Идеята е SUV-моделът не само да изглежда по-впечатляващо, но и да предлага по-добри оф-роуд възможности.

Шасито на автомобила е повдигнато с 30 мм, като му е поставен и предпазител с дебелина 5 мм. Той защитава двигателя и трансмисия от остри скали, корени на дървета и други твърди предмети. 

За по-добро сцепление, моделът е оборудван с гуми BF Goodrich с размери 215 /70, поставени на 16-цолови джанти. Ако теренът стане прекалено хлъзгав, водачът има на разположение лебедка, скрита зад предната броня. Предна част на каросерията е покрита и с неръждаема стомана, която отговаря на стандартните за защита на пешеходците.

Другите подобрения, предлагани от фирмата са, допълнителни предни светлини, закачени на решетката на радиатора, LED-фарове, багажник на покрива. Естествено, всичко се доплаща, което до някъде ще разбие представите за Dacia като достъпен модел.

Джантата заедно с гумата струва 1790 евро, багажникът - 798 евро, а комплектът за повдигане на окачването - 450 евро. Лебедката, която може да тегли до 2 тона, е оценена на 1178 евро, а цената на допълнителните светлините варира от 264 до 500 евро. За LED-фарове се струват между 300 и 949 евро в зависимост от мощността им.

Снимки: Delta

 

 

 

fallback
  • #17
    Гоши ( преди 4 години )
    И с пърделника 1.2 тоя пакет само ще задъха още повече тоя дръгел
  • #16
    К. Гьошева ( преди 4 години )
    Липсва Ви добър преводач както и знания. Много е зле статията... пълни глупости...
  • #15
    анонимен ( преди 4 години )
    Кое му е бруталното на тоя кенeф. Вдигнали са го с 3 санта и са му сложили 2 фара и 2 тръби отпред.
  • #14
    Niky ( преди 4 години )
    Чаках да прочета че са му сложили поне един блокаж, чувам че се кривяли при по- тежко натоварване, не рали. Ако се подсилят заварките или по някакъв друг начин ще е добре.
  • #13
    анонимен ( преди 4 години )
    Тури ли му 2 халогена, ролбари и смешен багажник с който Дъстъра прилича на Ауакс в който да товариш щайгите от село и го нарекли брутален СУВ. Да се смее ли човек, да плаче ли!? Иначе Висшето не е лошо за цената си и за предназначението му, но да го наречеш брутален е меко казано 0ли-гоф-рения.
  • #12
    Факт! ( преди 5 години )
    Някой да е виждал Ниссан Кашкавал по улиците по редки са от Бентли
  • #11
    брадвЕ ( преди 5 години )
    не вее ...искат да кажат, че ЛЕД-четата по-скъпи от задръстера! ))))))))))))))))
  • #10
    теслЪ ( преди 5 години )
    "За LED-фарове се струват между 300 и 949 евро ..."?!?!? БРУТАЛНО сте неграмотни!
  • #9
    Sky-blue! ( преди 5 години )
    Брутален *** ход
  • #8
    Щом е минало през ре ( преди 5 години )
    и германците не могат го оправи!
fallback
Последни