IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10-те най-достъпни пикапа в България

В САЩ те са предпочитаният вид транспорт, най-вече заради изгодните си цени. Как стоят нещата у нас?

Нека оставим за момент онези, които вярват, че петметровият пикап може някак да компенсира липсващите им сантиметри в други измерения. Но за хората, които живеят в къща - било в предградията, било в провинцията - пикапът е съвсем разумен избор. По правило това е автомобил, който може да се справи с почти всякакви пътни условия, и без затруднение ще ви позволи да си откарате вкъщи половин тон пелети за отопление или каквото друго ви потрябва.

Огромният успех на т. нар. pick-up trucks в Америка се дължи на още един фактор - изключително достъпната им цена. Така ли е обаче и в България? Automedia се зае да провери кои са най-достъпните нови пикапи на нашия пазар според официалните предложения на дилърите към края на април. Разгледали сме само големите и проходими пикапи, без да включваме товарни версии на леки автомобили. Не сме отчитали и специални ценови предложения, освен такива, които са официално обявени на сайтовете на дилърите.
Накрая ви предлагаме да видите и 10-те най-достъпни пикапа на пазара в САЩ в момента, и сами да направите съпоставката.



 

 

0 от 500
  • #10
    0 rate up comment 0 rate down comment
    agmbg ( преди 1 година )
    Това не е вярно. GMC Sierra не е на цената на фиеста. Поне двойно повече и то без екстри. Ако го понакичиш с малко необходими неща става дори и тройно по-скъп. Да не говорим, че в момента леки коли не се предлагат. Само SUV(така наречените джипове в БГ), пикапи и бусове. Единствената, кола е мустанг.И моля ви не наричайте щатите страна на неограничените възможности, защото не е вярно. Това е заблуда за тези, които не са живели там. Просто влезте в страниците на Форд и GMC и ще се убедите сам ...
  • #9
    6 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    хахаха е толкова тАпо пАрче да си не вярвах хахаха и да кажеш: "Тук е Европа, а не Света." Все едно да теи се обади някой и да те пита в къщи ли си, а ти да му отговори не в кухнята съм. Та и твоята работа така "Тук е Европа, а не Света." хахаха Тук е кухнята, а не апартамента хахаха *** пр0Зд! че и автомобили тръгнало шилето да коментира с тези две мозъчни гънки, които му стигат да се наяде и да пази равновесие...
  • #8
    6 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    т.е. според последната ти малоумщина, Европа не е в света, а е някъде отделно?! По-голяма тъпня не бях чувал скоро...
  • #7
    18 rate up comment 2 rate down comment
    Ххх ( преди 4 години )
    Фят за 58 хиляди .. *** то без пари бе
  • #6
    22 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Тази простотия дето си написал как ти дойде изобщо на акъла:Идеята на тези пикапи е да са добри ежедневни колиПикапа моето момче е всичко друго, но не и ЕЖЕДНЕВНА КОЛА!!!А Шматарока е всичко друго, но не и ПИКАП с това кашкавалено окачване. Единствено става да ходиш до магазина да пазаруваш дребни неща, но трябва да внимаваш с покупките, защото някоя каса с бира, ако му натежи и ще ходиш в сервиза. Форда е ОК, само дето надеждността му куца. Хайлукса е машината доказано в цял свят!
  • #5
    17 rate up comment 12 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Идеята на тези пикапи е да са добри ежедневни коли - комфортни, тихи, функционални - но 1-2 пъти в месеца, като се наложи, да се натоварват до ушите. Тойотата не отговаря на първото условие, както и повечето други. Най-добрият модел по първия показател е Амарок-а, но той товари 2 пъти по-малко от Форд, така че остава само Форд.
  • #4
    23 rate up comment 10 rate down comment
    АБВ ( преди 4 години )
    Toyota Hilux е най- здравата машина, но всеки има право на избор.
  • #3
    19 rate up comment 7 rate down comment
    алоо... ( преди 4 години )
    .... не са объркали нищо от Уляновския завод а ти не си разбрал правилно!!! 6.8 на 100 км е разхода на масло а не на бензин! Разхода на бензин е 68л. на 100км. *** то в Русията бензин да искаш тъй че тях ги не бърка.
  • #2
    12 rate up comment 2 rate down comment
    Истината! ( преди 4 години )
    За разлика от в Сащ тука се продават пълни .....!
  • #1
    10 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    хахаха уаз пик ъп