fallback

Новият VW Golf остана без камуфлаж

Напълно очаквано промените в дизайна няма да бъдат радикални

Една от най-очакваните премиери на нов модел е на осмото поколение на VW Golf. Тя трябва да се състои в края на 2019 г., а през 2020 ще излязат високопроизводителните версии GTI и R. Има слухове и за появата на Golf R Plus, който ще получи мотор с 400 к.с.

VW Golf си остава най-популярният автомобил в Европа и през миналата година, въпреки че сегашната генерация се появи още през 2012 г. При това той увеличава продажбите си при смяна на поколенията - от настоящето са продадени с 445 754 единици повече, отколкото от предишното.

Затова и не е чудно, че дизайнерите на VW не правят радикални промени във външния вид на модела. Това се вижда и от снимки на прототип без никакъв камуфлаж, които бяха публикувани в редица западни автомобилни издания. В случая леко са маскирани задните врати и стоповете, при които явно ще има разлики със сегашното поколение, но като цяло хечбекът е лесно разпознаваем.

В предната част леко скрити са фаровете за мъгла и бронята, които вероятно също ще се различават от тези на настоящата генерация на модела. 

Симки: Motor1

fallback
  • #9
    анонимен ( преди 5 години )
    Ама то това е традиция като при Порше,кво толкова се хващате на излишни приказки.Традиции,градят бъдеще
  • #8
    Все тая ( преди 5 години )
    До 9: копаят дъното??? Ти май не можеш да четеш! Най-продавания автомобил в Европа и втори в света!!! Да е на дъното колко да е на дъното? Срещу голф да тичат другите не могат да го стигнат
  • #7
    анонимен ( преди 5 години )
    Ае той по-зле от стария. Майко мила тези вече почнаха да копаят дъното. Добре, че все още има мало-умни фенчета, които да ги подкрепят. На тях разчитат вурстовете...
  • #6
    123 ( преди 5 години )
    А няма ли да има дизелов матор, за един преател питам - точи са
  • #5
    Джугарев ( преди 5 години )
    Бо.лук!Иновации в стил от двуколка на каруца с 4 колела.Добре че немците не водят Света че досега да сме още в каменната ера.
  • #4
    до #3 ( преди 5 години )
    абе то е ясно, че има промени... *** май само тия дето карат голфове си ги знаят.. За останалите от 5 до 8 "- голф.. *** кой модел беше ... май гози.."
  • #3
    хгмгхм ( преди 5 години )
    Прилича на астра отпред
  • #2
    de ( преди 5 години )
    "Напълно очаквано промените в дизайна няма да бъдат радикални" - какви промени?
  • #1
    анонимен ( преди 5 години )
    Някой да разкаже какво е новото?
fallback
Последни