IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-добрите интериори на 2019 г.

В Топ 10 влязоха суперлуксозно и скъпо купе, както и достъпен като цена SUV

Най-добрите интериори на 2019 г.

Изданието Ward’s Auto състави ежегодната си класация на най-добрите автомобилни интериори. За целта 8 от редакторите на списанието в продължение на два месеца са тествали 32 нови модела, като са оценявали техните салони по множество критерии, в това число дизайн, ергономика, качество на материалите, удобство и интерфейс на мултимедията.

Победител в конкурса стана Bentley Continental GT, чиято цена в САЩ стартира от 276 730 долара. Интериорът на всеки автомобил от модела се прави на ръка, като за него са нужни средно по 10 кожи от млади бикове.

Любопитното е, че в списъка попада и бюджетен модел - малкият кросоувър Nissan Kicks, чиято цена е 23 300 долара. Тя е значително по-ниска от средната за нов автомобил в Щатите - 36 000 долара. Експертите отбелязват доброто съчетание на цветове и материали, ергономиката на салона и системата за видеонаблюдение.

"Доволни сме, че в списъка попадат достъпен като цена SUV и суперлуксозно купе, струващо 10 пъти повече. И двата автомобила имат голям принос за развитието на интериора в техните сегменти", обясниха от Ward’s Auto.

Вижте кои модели попаднаха в Топ 10 на класацията:

Снимки: Производителите


 

0 от 500