IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Dodge е любимата марка във Facebook за 2018 г.

Американският бранд успя да изпревари дори Mercedes-Benz

Dodge е любимата марка във Facebook за 2018 г.

През миналата година американската марка е получил най-много "любовни" харесвания в социалната мрежа Facebook, като е изпреварила по този показател всички останали брандове, в това число и Mercedes-Benz.

Това се дължи най-вече на високопроизводителните модели на марката Challenger и Charger, които се харесват много на любителите на автомобилите. Експертите са изчислили, че през 2018 г. е има 408 поста на Dodge във Facebook, като те са събрали 461 187 лайка. Най-близкият конкурент - Mercedes-Benz, има 382 629 харесвания.

Dodge Ram

Оказва се, че във Facebook масъл-каровете са много харесвани. А най-интересното в случая е, че други производители и компании имат далеч повече постове, но като харесвания те изостават значително от Dodge, което доказва правилото, че качеството е по-важно от количеството.

С най-голяма популярност във Facebook се ползва публикацията "Respect the the beast", на която е запечатан Dodge Challenger Hellcat Redeye. Зловещо звучащ глас зад кадър рекламира производителността на Hellcat, като в същото време звукът на мощния мотор потвърждава думите му.

Снимки: Dodge

0 от 500