IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Търсят се двама българи да карат Porsche, Tesla и AMG в Южна Франция

Състезанието на Continental Black Chili тази година за пръв път е отворено и у нас

Двама българи - единият от които можете да сте вие - ще получат редкия шанс да карат в продължение на три дни Porsche 718 Boxster, Tesla Model S, Mercedes C 43 AMG, BMW M240i и Range Rover Velar по най-атрактивните пътища на Южна Франция. Това е част от вече традиционния Black Chili Driving Experience, организиран от германския производител на гуми Continental Tires.

Porsche 718 Boxster

Тази година за пръв път състезанието е отворено и за български участници. За да участвате, трябва само да имате навършени 25 години, да притежавате валидна шофьорска книжка, да отговорите на въпросите от специалния тест и да попълните формуляр с данните си. Срокът за прием на документи е 14 април, а подбрани 8 финалисти ще се явят на допълнителни интервюта след това. Самото събитие е от 23 до 26 май, като разходите по пътуването, настаняването и изхранването са за сметка на организаторите.

Вижте как изглеждаше миналогодишното издание на Black Chili Driving Experience в галерията:

Целта на надпреварата, която вече обхваща повечето европейски пазари, е да запознае публиката с новаторските каучукови смеси на Continental, наречени Black Chili. Съдържащи специални въглеродни съединения, те обещават по-голяма стабилност и по-състезателни качества. Затова са подбрани предимно атрактивни планински пътища из някои от най-забележителните местности на Франция, като ждрелото на река Вердон и два пъти обявяваното за най-красиво село в страната Гурдон.

През миналата година "КОЛЕЛА" мина по маршрута на Black Chili Driving Experience в дните за журналисти и се убеди както в качествата на автомобилите, така и в това на пътищата. Можете да видите филма ни от Южна Франция тук:

0 от 500