IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Как изглежда Chevrolet Volt след 752 000 км пробег (ВИДЕО)

Електромоторът вече не става за нищо, хибридът се движи само на бензин

Как изглежда Chevrolet Volt след 752 000 км пробег (ВИДЕО)

Американецът Ерик Белмър е изминал с червения си хибрид Chevrolet Volt 467 838 мили (повече от 752 хиляди км). Като доказателство той публикува в интернет снимка от одометъра на автомобила.

В делничните дни Ерик изминава около 354 км с този Chevrolet Volt - около 177 км до работа и също толкова обратно до дома. Като цяло американецът е доволен от колата си. Посочва, че след 640 000 километра са се появили проблеми, но ремонтът бил бърз и сега автомобилът е в добро състояние за изминаните километри.

Според Белмър първото поколение на Chevrolet Volt се оказало надеждно и дълготрайно. Най-големият годишен разход за собственика му е замяната на гумите. Това всъщност не е изненадващо, като се има предвид колко често Ерик е зад волана. "За мен този Volt е мечтаният автомобил. Всеки ден, в който го карам, изпитвам огромно удоволствие", разказва собственикът.

Сега този Chevrolet Volt върви изключително само на бензин, защото след появата на проблем в батерията електрическият двигател става невъзможен за използване. Хибридът има и други, по-малки проблеми, но над 752 хиляди километра пробег е впечатляваща цифра за всеки автомобил.

0 от 500
  • #7
    1 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Не е случайно, че Приусът се кара за такси - това му е единственото смислено приложение. Кола, която не излиза от града и прави много километри. Но в големите европейски градове Приусът е твърде нисък клас за такси. Там се въртят Е класи.
  • #6
    6 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Преди години, когато излезе, доста таксиджии в Германия я караха тази кола, само, че с името Опел Ампера. 1:1 са с Шевито. В момента няма таксита с този модел. Доста странно, а не е да кажеш, че е стара, кой знае колко. Щом има Приуси 2-ра генерация таксита на повече от 10 години, смятайте. Милионници са от всякъде. Те 3-тата генерация са отдавна милионици, а какво остава за 2-ра. Вече гледам, че има таксита от новите Приуси. 5-то поколение ли кое се водят не зная. И все повече са,което е добре.
  • #5
    2 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    По ел. системата, ако има проблем го оправяш или я разкарваш да не тези на колата. И без това като не работи няма полза от нея, а само вреда - теглото. Интересно ми е също без ел. системата колко гориво му харчи. Преди време на тестовете даваха около 8/100 разход, като му свърши батерията, което си е доста. А между другото тази кола е икономична само и единствено, ако е караш със заредена батерия от контакта в къщи. Включи ли се ДВГ и икономията веднага се изпарява.
  • #4
    10 rate up comment 1 rate down comment
    Ненимона ( преди 5 години )
    752 хиляди наистина не е цифра, а число.
  • #3
    5 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Споко, следващия в следващия модел Болт, ГМ ще коригират тази грешка, че изминава толкова километри без да се наложи да го сменяш.
  • #2
    5 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Този пробег се равнява на около 300 000 по българските пътища.
  • #1
    9 rate up comment 10 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    752 хиляди не е цифра